1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ümit Zileli'den Baransu'ya ağır hakaretler - Video
Ümit Zileli'den Baransu'ya ağır hakaretler - Video

Ümit Zileli'den Baransu'ya ağır hakaretler - Video

Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ve Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun katıldığı tartışma programında küfürler havada uçuştu.

A+A-

Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ve Taraf yazarı Mehmet Baransu'nun katıldığı tartışma programında, 'yalancı', 'sahtekar', 'terbiyesiz adam', 'şerefsiz', 'satılmış adam', 'yalaka' gibi ifadeler havada uçuştu.

CANLI YAYINDA GERGİN ANLAR

Kanaltürk, dün gece Ümit Zileli ve Mehmet Baransu'nun kavgasına ev sahipliği yaptı. Ters Cephe adlı programda Ümit Zileli'nin, Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu'nın 'Yoldaş General' adlı haberinin yalan olduğunu söylemesiyle, canlı yayına bağlanan Mehmet Baransu arasında sert tartışmalar yaşandı. Mehmet Baransu'nun yalan haber yaptığını öne süren Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli "Yoldaş General isimli habere tekzip gönderildi. O tekzibe Mehmet Baransu cevap vermedi ve tekzibin doğruluğu ortaya çıktı." dedi.

"BEN HABERİMİN ARKASINDAYIM"

Canlı yayına bağlanan Taraf yazarı Mehmet Baransu ise her tekzibin doğru olmadığını ifade ederek "Bu tekzibi mahkeme kararı olduğu için gazetemizde yayınladık. Şu an izinde olduğum için tekzibe cevap veremedim. Ben Yoldaş General adlı haberimin arkasındayım." dedi.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

Tartışmanın uzaması üzerine canlı yayında gergin anlar yaşandı. Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli, Taraf yazarı Mehmet Baransu'ya ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli Mehmet Baransu' yu 'satılık adam' olmakla suçlarken, Baransu'ya 'yalancı', 'sahtekar', 'terbiyesiz adam', 'şerefsiz', 'satılmış adam', 'yalaka' sözleri içeren çok sayıda ağır hakarette bulundu. Canlı yayında defalarca hakaretler savuran Cumhuriyet Yazarı Zileli kontrolü kaybedince moderatör araya girmeye çalıştı.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR...

Bu haber toplam 3019 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.