1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Vali Vasip Şahin lise inşaatını inceledi
Vali Vasip Şahin lise inşaatını inceledi

Vali Vasip Şahin lise inşaatını inceledi

Ankara Valisi Vasip Şahin, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ile birlikte ilçede yapımı devan eden Mogan Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli inşaatında incelemelerde bulundu.

A+A-

Ankara Valisi Vasip Şahin, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ile birlikte ilçede yapımı devan eden 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte açılacak olan Mogan Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Namal, İlçe Şube Müdürü Orhan Tekeli ve okul Müdürü Dilek Özder de hazır bulundular.

MESLEK ÖĞRENECEKLER
Ziyaret sırasında okul hakkında bilgiler alan Vali Vasip Şahin, “Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz böylesine modern ve güzel bir okulda hem eğitim görecekler hem de mesleğin inceliklerini öğrenecekler. Okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Burada eğitim görecek öğrencilerimiz hem mesleklerini en iyi şekilde icra edecekler hem de yeni bir vizyon kazanacaklar” dedi.

UYGULAMA OTELİ
Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli’nde çalışmalar son sürat devam ediyor ve yeni eğitim ve öğretim yılında eğitime açılması planlanıyor. Burada öğrenciler hem mesleğin son trendlerini öğrenecekler hem de en iyi şekilde eğitim alacaklar. Okul artık uygulama oteli olduğundan burada kalacak misafirlere öğrenciler hizmet verecek ve kendilerini geliştirmiş olacak. Okul bir nevi otelcilik hizmeti verecek ve kendi parasını kazanacak.

OKUL HAKKINDA
Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Uygulama Oteli modern bir otelde olması gereken bütün imkanlara sahip olacak. Otel’de 58 standart, 7 suit olmak üzere toplam 65 oda olacak. Okul 16 derslik ve 5 atölyeden oluşan okul binası dışında, 24 odadan oluşan kız öğrenci pansiyonunda 96 ve 24 odadan oluşan erkek öğrenci pansiyonunda 96 öğrenci yatılı kalacak şekilde eğitime kazandırılacak. Ayrıca okulda 16 derslik ve 5 atölye, 500 kişilik restoran, 600 kişilik balo salonu ve 600 kişilik teras çok amaçlı salon misafirlere hizmet verecek.

Bu haber toplam 6605 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.