1. HABERLER

  2. Vatandaş canından bezdi
Vatandaş canından bezdi

Vatandaş canından bezdi

Son günlerde mevsim gereği rüzgârlı ve yağışlı havalardan dolayı sık sık elektrik kesintisi yaşanması vatandaşı mağdur ediyor.

A+A-

Son günlerde mevsim gereği rüzgârlı ve yağışlı havalardan dolayı sık sık elektrik kesintisi yaşanması vatandaşı mağdur ediyor. 

Gün içinde zaman zaman 5-10 defa elektrik kesintisinin yaşandığı ilçemizde vatandaşlar kesintilerin sıklığından dolayı elektrikli cihazların zarar gördüğünü ve iş yapamadıklarından bıktıklarını söylediler.

ELEKTRİK DAĞITIM ŞİRKETİNE TEPKİ

Elektrik zammı ve borçtan dolayı elektrik kesme işleminde çok hızlı davrandıkları gibi elektrik arızalarının da giderilmesi noktasında da hızlı olmalarını isteyen vatandaşlar elektrik dağıtım şirketine tepkilerini dile getirdiler.

VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKTI

OSKA elektrik taşören firması tarafından yapılan kazılan ve gelişigüzel işlemler nedeniyle vatandaşlar zor günler geçiriyor. Karşıyaka Mahallesi Müzikseverler Sitesi’nde ise elektrik arızası için elektrik arızaya başvuran vatandaşlar ise adeta çileden çıkıyor.

BİR TÜRLÜ GELMİYORLAR

Vatandaşların defalarca elektrik arıza bölümüne müracaat etmesine rağmen sorunlarına çözüm bulamayan vatandaşlar ise yetkilileri seslenerek “Bu çile artık bitsin” diyor.

 

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum