1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Vekil aday adayı Kaya: Hep birlikte yeni hedeflere...
Vekil aday adayı Kaya: Hep birlikte yeni hedeflere...

Vekil aday adayı Kaya: Hep birlikte yeni hedeflere...

Vekil aday adayı Kaya: Hep birlikte yeni hedeflere...

A+A-

İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adayı Oğuzhan Sönmez KAYA: İnsani değerlere ters ne varsa hepsiyle mücadele ettik.. 24 Haziran seçimleri için AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Oğuzhan Sönmez KAYA önemli açıklamalarda bulundu.

Burada Bir açıklama yapan Oğuzhan Sönmez KAYA, “AK Partinin kurulduğu günden bu güne inandığı, savunduğu ve temsil ettiği her değerin karşılığını halkımız sandıkta onaylamış ve bize süreli olarak teslim etmiştir. Biz de bu emanetin hiç bir şekilde gerçek sahipleri olan halkın huzurundan antidemokratik eylem ve söylemlerle kaçırılmasına, gasp edilmesine ya da alıkonulmasına izin vermedik, vermeyeceğiz. Akıl oyunları, güç gösterileri, silahlı veya silahsız şiddeti, siyasi-ekonomik-kültürel-etnik-dini ayrımcılığı ve/veya savunuculuğu da dahil insani değerlere ters her ne varsa hepsiyle mücadele ettik, edeceğiz.”dedi.

Ne kadar aksini savunsalarda bu yüz yıl, bu siyaseti dışlıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin, Ak Partililerin ve bu Kutlu Dava sevdalılarının hiç bir koşul ve kışkırtmayla demokratik süreçten ayrılmayacağını hala anlamamış olmaları bir yana, derdimizin de hedefimizin de halkımıza hizmetten başka bir şey olmadığını inkarlarının tek sebebi siyasi duruşlarının gerçeklerden ne kadar uzak olduğunu öncelikle kendilerine itiraf etmekten korkuyor olmalarındandır. Çünkü siyasi mücadelemiz boyunca her daim bir bedel ödenecekse hep biz “gönüllü borçlu” olduk. Muhalefeti iftira atmak ya da şiddeti köpürtmekten ibaret sananlara inat halkın huzuruna çıkmaktan dün olmadığı gibi bu günde vazgeçmediğimizi göstermenin mutluluğu içindeyiz.

Aday adaylığının önce Ak Parti Yönetiminin onayına sonrasında da seçim günü halkın teveccühüne tabi olduğuna vurgu yapan Oğuzhan Sönmez KAYA , “Demokratik cumhuriyete ve onu bağrında taşıyan halkımızın kararlarına dün olduğu gibi bu gün ve yarında saygımızdan taviz vermeyeceğiz. Sivil ve demokratik siyasete hizmet ederek her türlü ayrımcılık ve şiddetten uzak birlik ve beraberliği savunmak için çıktığımız bu yolda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin liderliğinde, Adalet ve Kalkınma Partisinin kurumsal kimliği içinde halkımız a hizmete devam edeceğiz. Çünkü AK Parti, kamuoyunun vicdanıdır.”diye konuştu. Oğuzhan Sönmez KAYA aslen Mardin li olup İnşaat mühendisidir.15 yıldır Bağcılar ilçesinde kendi şirketlerinin genel müdürlüğünü yapmaktadır.Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 4564 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.