1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yeni hastaneye ilk kazma vuruldu
Yeni hastaneye ilk kazma vuruldu

Yeni hastaneye ilk kazma vuruldu

Gölbaşı’nın uzun süredir beklediği 200 yataklı devlet hastanesi projesinde ilk kazma vuruldu.

A+A-

Gölbaşı’nın uzun süredir beklediği 200 yataklı devlet hastanesi projesinde ilk kazma vuruldu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve belediye meclis üyelerinin  katılımlarıyla, Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin inşaat çalışmaları için iş makineleri harfiyat alma işlemine başladı.

“Her şeyin başı sağlık”

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin ilçeye ve çevre ilçelere daha iyi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Duruay, “200 yataklı devlet hastanesinin yapımı için uzun zamandır  çaba sarfediyoruz. Hastanemizin yapımı için ilk kazma vuruldu. Gölbaşımıza hayırlı olsun. Her şeyin başı sağlık.  İnşallah en kısa zamanda  da Gölbaşımızın en büyük sıkıntılarından olan 200 yataklı devlet hastanesi temeli atılıp faaliyete geçecek” dedi.

Başkan Duruay,  ayrıca Gölbaşı Belediyesi olarak 7 bin metrekarelik alanda Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nin bitişiğine poliklinik yaptıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Hasvak Hastanemizin dar olması ve hastaların  oradaki koşullarda muayeneyi beklemesi bizleri derinden üzmüştü. Onu da Eylül Ekim ayı gibi faaliyete geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

Bu haber toplam 2072 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.