1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeni İnönü böyle mi olacak
Yeni İnönü böyle mi olacak

Yeni İnönü böyle mi olacak

Beşiktaş Kulübü, yeni stad için Kültür Bakanlığı'ndan 'veto' yemesine rağmen çeşitli şirketlerin projelerini inceliyor.

A+A-

Architizer isimli şirket siyah beyazlı kulübe sunduğu yeni stad projesini internette yayınlayarak taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Beşiktaş Kulübü'nün en büyük hedeflerinden biri olan yeni stad projesi camia tarafından büyük beklentiler yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kulüp yeni stad projesini Anıtlar Kurul'ndan geçiremese de çeşitli şirketler siyah-beyazlı kulübe projelerini sunmaya devam ediyor.

TARAFTARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYE BAŞLADI

Fi-Yapı İnönü Stadı'na yeni ve görkemli bir görünüm kazandırmak için kolları sıvayan Beşiktaş Kulübü'ne geçtiğimiz yıllarda bir çok proje sunulmuş, hatta TFF destekli bir proje de kulübe sunularak incelenmişti. Ancak Architizer isimli şirket kulübe sunduğu projeyi internet sitesinden yayınlayarak 'Yeni İnönü Stadı' projesiyle taraftarların ilgisini çekmeyi başardı. Şık görünümü ve stad çevresindeki yolların da büyük bir değişiklik yapılarak sergilendiği proje şimdiden siyah beyazlıların beğenisini kazandı.

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'dan bölgenin tarihi yapısını bozacağı gerekçesiyle sık sık 'veto' yiyen yeni stad projesinin gelecekte nasıl bir karara bağlanacağı ise merak konusu.

Bu haber toplam 1595 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.