1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yeni Müdür Hüseyin GÜNAYDIN!
Yeni Müdür Hüseyin GÜNAYDIN!

Yeni Müdür Hüseyin GÜNAYDIN!

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeni Müdürü Hüseyin Günaydın oldu

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığının proje okullarından Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeni müdürü belli oldu.
Lisenin başına Hüseyin Günaydın getirildi.
Okuldan yapılan açıklamada Günaydın’a başarılar dilenirken, şu açıklamaya yer verildi;
21.07.2020 tarihinde ilçemiz Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna atanan Hüseyin GÜNAYDIN başarılar diliyoruz.
Okul Müdürümüzün İlçemiz Veli ve Öğrencilere Mesajı;

Değerli Velilerim, Sevgili Çocuklarım;
Emanetleriniz olan yavrularınızı önce Rabbimin izniyle, sonrada ekibimin gayretli ve özverili çalışmaları ve siz değerli velilerimizin destek, öneri ve tavsiyeleri ile;
-    Vatanını, Bayrağını, Milletini ve Devletini seven ve koruyan,
-    Ahlaklı ve inançlı,
-    Çevresine karşı duyarlı,
-    Kendisine, ailesine, milletine ve tüm İslam Dünyasına karşı sorumluluğunun bilincinde olan,
-    Sosyal ve kültürel yönden kendisini sürekli geliştiren,
-    Sorunun değil çözümün parçası olan,
-    Akademik yönden azami olarak donatılmış bireyler olarak yetiştirme gayreti içerisinde olacağız. 
Çıktığımız yolda gerek okulun gerekse çevrenin ihtiyacı olan öncelikleri belirledik ve yeni durumlar ortaya çıktıkça sürekli olarak güncelleme ve iyileştirmeler yapacağız. Öncelikle, Kadromuzu güçlendireceğiz, Ulusal projelere başvurularda bulunacağız ve etkinlikler yapacağız. Veli eğitimleri düzenleyeceğiz. Açık İmam Hatip Lisemiz ile sizlere eğitim vermeye devam edeceğiz. Üniversiteler ile işbirliği protokolleri imzalayacağız ve akademik danışma ve istişare kurulları oluşturacağız. Sivil toplum örgütleri ve Yerel yönetim birimleri ile istişareler yaparak okulumuza yeni kazanımlar elde edeceğiz.
Pansiyonda kalan öğrencilerimize misafirimiz oldukları sürece manevi ve akademik destek programları yapacağız. Sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz.
Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen yarışmalara katılarak öğrencilerimizin özgüvenlerini artıracağız.
 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılından itibaren Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan okulumuzun tüm birimlerinde proje uygulayacağız. 5. Sınıfa geçecek öğrencilerimiz için Hafızlık Sınıfı, Arapça ve İngilizce Dil Ağırlıklı Sınıflar oluşturacağız. 30 Öğrenciden oluşan sınavlı öğrenci grubunu 9. sınıfa alacağız. Bu öğrencilerimize Fen Lisesi Programı uygulanacaktır. Ayrıca öğrencilerimize yönelik kurs ve çeşitli çalışmalarla akademik başarılarını artırmalarında destek olacağız.  Çocuklarımızın manevi yönden de gelişimlerini sağlamak amacıyla çalışmalar yürüteceğiz. Ayrıca Kültürel, sanatsal ve sportif yönden de geliştirmek amacıyla kurslar açacağız.
 Bunları yaparken, çalışmalarımızı İmam Hatip Lisesi hedefleri doğrultusunda toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, ayrıştırıcı değil birleştirici olan kendisiyle ve çevresiyle barışık, kişilikli, karakterli, ahlaklı ve inançlı toplumun tamamına model olan ve tercih edilen nesillerin yetiştirilmesi prensibimizden ödün vermeyeceğiz. 
Canım evlatlarım; bizler çok büyük bir imana ve çok köklü bir tarihi geçmişe sahip bir milletiz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimizi her daim canlı tutmalıyız. Karşılaşacağınız güçlükleri kalbinizdeki imanınız, bilimsel açıdan edindiğiniz birikimler, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde göstereceğiniz dayanışma ile kolayca aşacaksınız. Çünkü bizler düsturu “ben” değil “biz” olan bir inanca sahibiz. İmam Hatipli olarak önde ve önder olma sorumluluğumuzu unutmayınız. Toplumun tamamı huzura kavuşmadan tam huzura kavuşmuş sayılmayız. Bu nedenle çok çalışmalıyız. Bu Ümmetin geleceği için dertlenin ve sorunların düzeltilmesi için mücadele edin. Kalbinizde her zaman doğruluk, dürüstlük, iyilik ve güzellik filizlerini yeşertin. “İmam Hatipte Değil İmam Hatipli” olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın.
Aramıza yeni katılacak çocuklarım; Sizleri İmam Hatip Hoşgörüsü ile tanışmaya ve İmam Hatipli olma zevkini tatmaya davet ediyorum. 
Saygılarımla....
Allah (c.c.)’a emanet olun…
Hüseyin GÜNAYDIN
Okul Müdürü

Bu haber toplam 7910 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.