1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yeşim Şimşek muhtarlar eşleriyle bir araya geldi!
Yeşim Şimşek muhtarlar eşleriyle bir araya geldi!

Yeşim Şimşek muhtarlar eşleriyle bir araya geldi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, muhtar eşleriyle bir araya geldi.

A+A-

Belediye tesislerinde düzenlenen yemeğe mahalle muhtarlarının eşlerinin yanı sıra, Başkan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek de katıldı. Toplantıda muhtar eşlerinin ilçeye bakış açılarının yanı sıra yaşadıkları mahallelerin beklentileri de dinlendi.

 

KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ YER ÇİÇEK AÇAR

 

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek “Muhtar eşleri ile bir arada olmaktan çok mutluyuz. İlçemizde yaşayan kadınlarımız çok güzel işlere imza atmakta ve Gölbaşı’nın gelişimine yön veriyor. Kadın elinin değdiği her yer çiçek açar.”  dedi.

 

Muhtar eşlerine Gölbaşı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarından da bahseden Yeşim Şimşek “Belediyemizin sosyal belediyecilik anlamında bir çok hizmeti var. Hoşgeldin Bebek, Evde Bakım Hizmeti, Paylaşım Noktası, Hilal Kart Engelliler Birimi gibi insana dokunan bir çok hizmetten mahallenizde yaşayan insanların faydalanmasını istiyoruz. Bu nedenle sizlerin de bir kadın olarak desteğinize ihtiyacımız var.” diye konuştu.

 

Muhtar eşlerinden yaşadıkları yerlerde belediyenin  bu hizmetlerinden faydalanacak vatandaşları haberdar etmesi ve belediye ile iletişime geçmeleri için destek isteyen Yeşim Şimşek, katılımları ve ilgileri nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 3432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.