1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldırım: Güvercinlerime iyi bakın
Yıldırım: Güvercinlerime iyi bakın

Yıldırım: Güvercinlerime iyi bakın

Aziz Yıldırım, kendisini ziyaret eden 2 kızı damatlarından tek şey istedi: Güvercinlerime iyi bakın

A+A-

Şike operasyonu kapsamında tutuklu yargılanmak üzere Metris Cezaevi'ne konan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ilk ziyaretçilerini dün ağırladı. Duygulu anların yaşandığı 1 saatlik görüşmede Aziz Yıldırım'ın kızlarından iki önemli isteği vardı. Birincisi, 'Güçlü olmamız lazım. Dik durun', ikincisi de 'Kanlıca'daki evimdeki güvercinlere iyi bakın.'

İşte o ziyaretin detayları:
Aziz Yıldırım'ın kızları Hande Gamgam ile Gülşah Gordi ile damatları Murat Gordi ve Mehmet Gamgam dün Metris'in kapısını çaldı. Sabah 10:00 civarında Metris'e gelen Yıldırım'ın kızları, arabalarını personel otoparkına çektikten sonra içeri girdiler. Saat 10:30'da içeri giren iki kardeş, babalarıyla bir saat görüştükten sonra dışarı çıktılar.

KANGOYA BİNDİLER

Gazetecilerin görüntü almak için dışarıda beklediğinden haberi olan iki kardeş, dışarı çıkmak istemedi. Gazetecileri yanıltmak için ilk olarak Mehmet Gamgam'ın cipi cezaevinin dışına çıkarıldı. Bu sırada kime ait olduğu bilinmeyen kango tipi bir araca binen Hande - Mehmet Gamgam ile Gülşah Yıldırım 13:00 civarı cezaevinden ayrıldılar.

GÜVERCİNLERİME İYİ BAKIN

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, görüş sırasında duygulandıkları öğrenilen kızlarını teselli ederek, 'Güçlü olmamız lazım. Dik durun' dediği öğrenildi. Yıldırım'ın görüş sırasında Kanlıca'daki evinde bulunan güvercinlerini çok merak ettiğini ve kızlarına, 'Güvercinlerime iyi bakın' dediği öğrenildi.
BU görüşmenin ise Bakırköy Savcılığı'nın izin vermesi üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Yöneticilerin görüşme isteği ise savcılık tarafından geri çevrildi.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.