1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldırım: Son sözüm Fenerbahçe
Yıldırım: Son sözüm Fenerbahçe

Yıldırım: Son sözüm Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde özel yetkili Cumhuriyet Mavcısı Mehmet Berk'e verdiği ifadesi

A+A-

Aziz Yıldırım'ın kendisine yöneltilen "Suç örgütü liderliği" ile ilgili olarak; "Örgüt lideri kelimesi anlamı itibarı ile bile çok kötü. Örgüt kurmadım, yönetmedim. Hiç bir eylemi gerçekleştirmedim. Kimseye talimat vermedim. Ben Fenerbahçe Kulübü'nün başkanıyım. 13 yıllık başkanlığım döneminde Türk sporuna büyük katkılar yaptım" dediği öğrenildi.

"MEZARIMIN ADI BİLE BELLİ"

Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en önemli spor kulüplerinden biri haline getirdiğini, başkanlığı döneminde Fenerbahçe'nin Avrupa'da önemli başarılar kazandığını belirten Başkan Yıldırım'ın kendisini şöyle savunduğu öğrenildi: "Suçlamaları kabul etmiyorum. Bunu vicdanen belirtiyorum. Soruşturmanın gizli olmasına rağmen, devletin emniyetinde çekilen fotoğraflarım, kamuoyuna sanki suçluymuşum gibi yansıtıldı. Bu ülkenin evladıyım, 60 yaşındayım. Bundan sonra yaşayacağım topraklar Anadolu'dan başka yer olamaz. Öldüğüm zaman yatacağım mezarın yeri de şimdiden bellidir. Aleyhime yayın yapan kuruluşları kınıyorum.

"SUÇUM VARSA ÇEKERİM"

Rahatsızlıklarım ve sağlık sorunlarım var. Kalbimde stent takılı, kalp damarlarımda tıkanıklık var. Göbeğimde kist var. Şeker ve tansiyon hastalığım var. Yapmadığımı belirttiğim suçlamalardan dolayı tutuksuz yargılanmak istiyorum. Sonunda çıkacak karar neticesinde suçum varsa cezasını çekerim. Şu an sağlık sorunlarım nedeniyle cezaevine gitmem beni zor durumda bırakacaktır.

"HİÇBİR BİLGİM YOK"

Fenerbahçe ve camiamızı çok seviyorum. Son sözüm de her zaman tüm Fenerbahçelilerin söylediği gibi; Darağacında da olsam da son sözüm yine Fenerbahçe olacaktır." Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelik suçlamaları kabul etmediği, tutuklanan Fenerbahçe yöneticilerinin başka şahıslarla yaptığı telefon görüşmeleri hakkında da bilgi sahibi olmadığını söylediği öğrenildi.

Bu haber toplam 1863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.