1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yıldırım'ın avukatı müfettişlerle görüştü
Yıldırım'ın avukatı müfettişlerle görüştü

Yıldırım'ın avukatı müfettişlerle görüştü

Başmüfettiş Cevat Gül Bey bizi dinledi, bütün şikayetlerimizi aldı. Delillerimiz sunduk, anlatacaklarımızı anlattık

A+A-

Futbolda şike soruşturması dosyasını ve soruşturma savcısı Mehmet Berk’in dosya üzerindeki işlemlerini inceleyen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun görevlendirdiği iki müfettiş bugün Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın şikayetlerini dinledi. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) görevlendirdiği iki müfettiş, futbolda şike soruşturması dosyasını ve soruşturma savcısı Mehmet Berk’in dosya üzerindeki işlemlerini Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde incelemeye devam ediyor. Bu kapsamın müfettişler bugün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın avukatı ile yaklaşık 3 saat görüştü. Görüşmede Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın şikayetleri müfettişler tarafından dinlendi.

IŞIK: “HSYK CİDDİYE ALDI VE İNCELİYOR"

Görüşmenin ardından adliye çıkışında açıklama yapan Işık, "Aziz Yıldırım’ın daha poliste ifade vermeden tutuklanacağına ilişkin bize ulaşan bilgileri biz ayın 7’si itibariyle HSYK’ya iletmiştik. Ne yaparsak yapalım, tutuklanacağını belirtmiştik. Biz şikayetimizi yaptık. HSYK ciddiye aldı ve inceliyor. Başmüfettiş Cevat Gül Bey bizi dinledi, bütün şikayetlerimizi aldı. Delillerimiz sunduk, anlatacaklarımızı anlattık" dedi. IŞIK:

“MÜFETTİŞLER AZİZ YILDIRIM’I DİNLEYECEKLER Mİ BİLMİYORUM"

HSYK müfettişlerinin Aziz Yıldırım’ın ifadesini alıp almayacağının sorulması üzerine avukat Işık, "Sayın Yıldırım’ı dinleme gereği hissederler mi bilmiyorum. Çünkü burada başka şüphelilerle ilgili de bizim açıklamalarımız oldu. Dün akşam 01.40 ‘a kadar cezaevindeydik. Cezaevinde İbrahim Akın’ı da dinledik. Kendisinin nasıl aldatıldığını anlattı. Tamer Yelkovan’ı dinledik, kendisine nasıl hakaret edildiğini bize anlattı" diye konuştu.

Bu haber toplam 1596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.