1. HABERLER

  2. Yurdal Sert: İvana da masum flört yaşayabilir
Yurdal Sert: İvana da masum flört yaşayabilir

Yurdal Sert: İvana da masum flört yaşayabilir

İvana Sert'i bir bayanla aldatan Yurdal Sert yaptığı açıklamalarla şaşırttı.

A+A-

Güzel ikoncan İvana Sert'in eşi Yurdal Sert önceki gün Bodrum'da esmer bir kadınla oldukça samimi bir şekilde görüntülendi.

Herkes İvana Sert'in bu duruma nasıl tepki vereceğini merak ederken çarpıcı açıklamalar Yurdal Sert'ten geldi. O görüntülerden sonra evlilik çatırdamış mıydı? İvana Sert 'samimi dans'a ne tepki vermişti? Tüm bu soruların yanıtını Yurdal Sert, açıkladı:

- O gece kulüpte güzel bir kız dans ediyordu. Yanına gittim 'Güzel dans ediyorsun. Dansçı mısın?' diye sordum. 6 yıldır dans ettiğini söyledi ve 'hadi gel beraber edelim' dedi.

HOŞUMA GİTTİ

Dans ederken bana 'sen de güzel dans ediyorsun' dedi. İnsan yaşlandığını düşündüğü zamanlar da böyle şeyleri seviyor. Özellikle 50 yaşına geldiği zaman hoş, güzel bir kızın gelip sizinle dans etmesi hoşunuza gidiyor.

- 50 yaşıma basıyorum, 100 yaşına kadar yaşadığımızı düşünürsek iyi bir yaş. Zaman içerisinde iş hayatıydı, çocuklar filan derken kendime iyi bakmadım. Kilo almaya başladım.

KİLOLARIMA TAKMIŞTIM

Bunun sıkıntılarını yaşamaya başladım. Arkadaşlarım söylüyordu, annem uyarıyordu 'yakında kalpten gideceksin' diye. Kilolarıma takmıştım..

- Güzel bir kızın benimle dans etmesi güvenimi yerine getirdi, moral oldu. Saat 04.30'a kadar dans ettik ve sonra hep birlikte çorbacıya gittik. Orada adımın Yurdal olduğunu söyledim. Bana "Sizi tanıyorum, İvana'nın kocasısınız" dedi. İlgisinden dolayı teşekkür ettim. Çorbacıdan sonra da ayrıldık.

GERİSİNİ DÜŞÜNMEM

- (O gece dans ettiğiniz kadınla aranızda bir elektriklenme oldu mu? sorusuna) O bayandan elektrik aldım. Zaten elektriklenme olduğu için dans ettim. Ama müzik bitti, dans bitti, çorba bitti, o da bitti. Bitmek zorundadır zaten. Işıklar yanınca olmaz, gerisini düşünemem bile.

YATAĞA GİRMEK AKLIMDAN GEÇMİYOR

- Böyle masum flörtler insanın hoşuna gidebiliyor. 'O kadar da kötü değilmişsin, o kadar da yaşlanmamışsın' diyorsun. Sonra çorbaları içiyorsun ve benim zaten çok güzel bir karım var, evli bir adamım, karıma aşığım deyip flörtü orada bitiriyorsun.

Zaten o kadar insanın gözü önünde bir insanla yatağa gitmek, sevişmek bunlar aklının ucundan bile geçmiyor.

- (Eşiniz böyle masum bir flört yaşasa kızmaz mısınız? sorusuna) Hayır, bazen oluyor. Biz bir yere çıkıyoruz, arkadaş grubumuz oluyor. Benim bir arkadaşım karımla dans ediyor. Benimki de öyle masum bir durum.

MASUM FLÖRT YAŞAYABİLİRİZ

Karım için de masum flörtler olabilir, her zaman her yerde olabilir. Ama yeter ki onu aşmasın, büyütmesin. Yani aşka dönüştürmesin, o kötü. Bu tarz masum flörtleri herkes yapabilir, İvana da ben de.

Mesela yurt dışında yanıma gelip 'çok şeker adamsın' diyenler oluyor. Sonuçta masumiyet sınırlarını, hudutlarını bilmek kaydıyla yapılabilir. Masum flörtler insanı motive ediyor.

Bu haber toplam 3989 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.