1. HABERLER

  2. Yusuf Aksakal: Allah belalarını versin
Yusuf Aksakal: Allah belalarını versin

Yusuf Aksakal: Allah belalarını versin

CHP'li eski meclis üyesi Yusuf Aksakal “Eymir’de kesilen ağaçlar restoran için kesildiyse, Allah onların belasını versin” dedi.

A+A-

CHP'li eski meclis üyesi Yusuf Aksakal “Eymir’de kesilen ağaçlar restoran için kesildiyse, Allah onların belasını versin” dedi.

Son Gaste’nin Eymir’deki ağaç katliamı sonrası “Sesiniz çıkmadı beyler” haberinin ardından yazılı bir basın açıklaması yapan CHP’li Yusuf Aksakal, “Tepkimizde ortak olmalı, sevgimizde ortak olmalı “ diye konuştu.

Aksakal açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

ÇEVRE DUYARLILIĞI HER SİYASİ PARTİYE GÖRE DEĞİŞMEMELİ

Çevre duyarlılığı ve ağaç sevgisi siyasi patilere ve düşüncelere göre değişemez ve değişmemeli, ne yazıkki son yıllarda ülkemiz öylesine kutuplaştırıldıki benim hırsızım, senin hırsızın, benim caddem senin cadden, benim ağacım senin ağacın,  ne yazıkki bu bakış açısı meseleyi ağaç ve doğa meselesinden çıkarıyor.

DOĞA HEPİMİZİN

 Doğa hepimizin, cadde hepimizin, ağaç hepimizin, bizi biz yapan ortak değerlerimiz ve ortak yaşam alanlarımız, havamız suyumuz, gölümüz, dağımız ,ovamız , siyasi düşüncemiz ne olursa olsun bu değerler  hepimizin.

BÜTÜN KESİLEN AĞAÇLAR BİZİM

Çevremize hepimiz sahip çıkmalıyız, gezide kesilen ağaçlarda  bizim, aoç’de kesilen’de ,Eymir’de  kesilende, Yalova’da kesilende,tepkimizde ortak olmalı sevgimizde.

ODTÜ YÖNETİMİNE TEPKİ

 Eymir gölü kıyısında Odtü arazisi içerisinde kesilen ağaçlar konusunda, Odtü yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada kesilen ağaçların çürüyen ve yangın yolu açımı için olduğu söyleniyor, bu durumda ağaçların sağlıklı olanlar uygun alana taşınmalı diğer kesilmek zorunda kalan ağaçların yerlerine yenileri dikilmek üzere kesilmeli idi.

ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN

SİYASİ ŞOV YAPANLARI ÇADIRA NÖBET İÇİN BEKLİYORUM

Odtü arazisi içerisinde kesilen ağaçlar idda edildiği gibi bir tesis veya herhangi bir şekilde betonlaşmak için ise, kesenlerin allah belasını versin diyor, böyle bir gelişme olursa eğer o alana çadır kurmak sureti ile nöbet tutacağımı belirtir, siyasi şov  yapanlarıda,  mevzunun gerçekten ağaç ve doğa olduğunu görmek için kuracağın çadıra  nöbet için bekliyorum.

14704.jpg

 

Bu haber toplam 2576 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.