1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yusuf Aksakal: Mehmet Atak'la aynı siyasi çizgide olmam
Yusuf Aksakal: Mehmet Atak'la aynı siyasi çizgide olmam

Yusuf Aksakal: Mehmet Atak'la aynı siyasi çizgide olmam

CHP’li Yusuf Aksakal hakkında yapılan “Mehmet Atak’la birlikte hareket ediyor” söylentilerine sert çıktı. Aksakal farklı siyasi partilerden de arkadaşları olabileceğine dikkat çekerek “Mehmet Atak’la siyasi çizgide bir yerde bulunmadım, bulunma şansımda y

A+A-

CHP’li Yusuf Aksakal hakkında yapılan “Mehmet Atak’la birlikte hareket ediyor” söylentilerine sert çıktı. Aksakal farklı siyasi partilerden de arkadaşları olabileceğine dikkat çekerek “Mehmet Atak’la siyasi çizgide bir yerde bulunmadım, bulunma şansımda yoktur” dedi.

89’dan beri siyaset yapıyorum. Bir çok siyasetçiyle de farklı partilerden de olsa yan yana siyaset yapma şansımız oldu. Gölbaşı küçük yer. Sadece Mehmet Atak değil, bir çok siyasetçi ile yakın ilişki içindeyim. Ben toplumla barışık bir insanım. Mehmet Atak’la tabii ki oturur sohbet ederim. Ben yere de bakmadım, yürekte yakmadım. Benim özüm sözüm bir siyasetçiyim. Ben Hakan Han Özcan’la iki defa bir araya geldim. Bir kez maçta, bir de cafede oturdum. Ben CHP’yi CHP’liler dışında tartışmam. CHP’linin dışında birinin de tartışmasına müsaade etmem. Mehmet Atak’la dostça sohbetlerimiz oluyor. Mecliste aldığımız kararlar üzerine tartışıyoruz, değerlendiriyoruz. Bu da çok doğal. Mehmet Atak’la dostluğum bu çerçevede. Onun ötesinde siyasi çizgide bir yerde bulunmadım, bulunma şansımda yoktur.

Yarın: CHP'ye gelmek isteyen meclis üyeleri kim?

41-copy-2.jpg

 

Bu haber toplam 6894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.