1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Yusuf Teceren Gençlik Meclis Başkanı seçildi
Yusuf Teceren Gençlik Meclis Başkanı seçildi

Yusuf Teceren Gençlik Meclis Başkanı seçildi

Gölbaşı'nın genç ve aktif isimlerinden Yusuf Teceren Gölbaşı Kent Konseyi Gençlik meclis başkanı oldu.

A+A-

Gölbaşı'nın genç ve aktif isimlerinden Yusuf Teceren Gölbaşı Kent Konseyi Gençlik meclis başkanı oldu.

Uzun süreden beri pasif olduğu gerekçesiyle eleştirilen Göolbaşı Kent Konseyi'ne taze kan geldi. Yaptığı çalışma ve organizasyonlarla dikkat çeken  ve Ankara Seğmenliği kültürünü yaşatan genç isimlerden olan Yusuf Teceren Gölbaşı Kent Konseyi Gençlik meclis başkanı oldu.

Son Gaste'ye konuşan Yusuf Teceren şu ifadeleri kullandı;

Kent Konseyi başkan yardımcım Burak Yılmaz ile hazırladığımız projelerimizi oluşturduğum yeni yönetimle hayata geçireceğiz.İnşallah Allah'ın izniyle Bismillah diyip Gölbaşındaki politik a- politik tüm gençlerin görüşleri alınacak sorunları dinlenecek.  Gölbaşı gençliği buluşuyor adında büyük bir toplantı yapılacak.  Golbaşı'nda hali hazırda 4 büyük üniversite bulunmaktadır. İlçemiz bir çok öğrenci ve akademisyene ev sahipliği yapmaktadır. Tüm bu akademisyen camiasıyla görüşülüp Gölbaşına ne gibi faydalı projeler üretilebileceği konuları tartışılacaktır.

Başta ilçe belediye Başkanımız Fatih Duruay, Büyükşehir belediye başkanımız Melih Gökçek meclisteki siyasi temsilcilerimizle görüşülüp Gölbaşı gençliği için yapacağımız çalışmaların alt yapısı için destek olmaları konusunda ricada bulunacağız. Bir kaç tane projemden bahsedeyim Türkiye kano Federasyonu ile irtibata geçilecek gölümüzde kano sporu başlatılacak. Üniversiteler arası gençlik şu sporları ve tiyatro Festivali yapılacak. Genç girişimcilere yönelik kırsal ve tarımsal kalkınma projeleri başlatılacak. Sevgi çiçeği kısa film Festivali Tuluntaş mağarası turizm gezileri ve öğrenci danışma merkezi, gerçek Seğmen kültürünü tanıtacağız .

Bu haber toplam 3029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.