1. HABERLER

  2. Zabıtadan Ramazan Denetimi
Zabıtadan Ramazan Denetimi

Zabıtadan Ramazan Denetimi

Ramazan ayının yaklaşmasıyla vatandaşların rahat ve huzurlu alışveriş yapması için Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

A+A-

Ramazan ayının yaklaşmasıyla vatandaşların rahat ve huzurlu alışveriş yapması için Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. İlçe geneline hizmet veren fırınlar, süpermarketler, pastaneler, kasaplar, yufkacılar, peynir satışı yapan işyerleri tek tek denetleniyor.

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Pehlül Eraslan “Rutin olarak yaptığımız bu denetimlerimize Ramazan ayı öncesinde daha fazla ağırlık verdik” diyerek,  ilçe genelinde denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini, iş yerlerinin genel temizliği, çalışan personelin kılık kıyafeti, sağlık kontrolü, teftiş defteri kontrolü yapılarak ilçe esnafının çalışma standartlarına uygun olup olmadığının da tespit edildiğini ifade etti.

Ramazan ayı ön çalışmanın ardından Ramazan Ayı süresince denetimlerin sürekli devam edeceğini de vurgulayan Eraslan, Ramazan ayında vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde alışveriş yapacağını belirtti.

Bu haber toplam 1659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.