1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ZİÇEV Sevgi çiçeği koruma alanını gezdi
ZİÇEV Sevgi çiçeği koruma alanını gezdi

ZİÇEV Sevgi çiçeği koruma alanını gezdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerine Gölbaşı Belediye serası ve Sevgi çiçeği koruma alanını gezdirdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay  ZİÇEV öğrencilerine Gölbaşı Belediye serası  ve andezit taşlarıyla süslenen koruma alanını gezdirdi. Koruma alanındaki sevgi çiçeklerine yoğun ilgi  gösteren Ziçev öğrencileri bol bol sevgi çiçekleriyle fotoğraf çekildi. Etkinlikte öğrenciler , Gölbaşı Belediyesince ekilen ve Dünya Doğayı Koruma Birliği (IUCN) kriterlerine göre nesli tehlike altında olan sevgi çiçekleri hakkında bilgi aldı. Etkinlikte saksıda büyütülen sevgi çiçeklerini ellerine alan ZİÇEV öğrencilerinin sevinçleri  zirveyi ulaştı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “ZİÇEV Öğrencilerimizle Gölbaşı Belediye Seramızı ve Sevgi Çiçeği koruma alanını gezdik. Onları çiçeklerle, toprakla buluşturmak, onların mutluluğunu görmek bizlere büyük bir mutluluk verdi. Öğrencilerimizin sevgi çiçeklerine olan ilgisi gerçenten görülmeye değerdi.” dedi

Bu haber toplam 2215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.