1. HABERLER

  2. 1 GÜNDE 3 AÇILIŞ
1 GÜNDE 3 AÇILIŞ

1 GÜNDE 3 AÇILIŞ

Tüyo Yatırım bünyesinde hizmet verecek olan r2 Spor Salonu, mamalika Restourant ve Cafe S görkemli bir açılışla hizmete girdi. Siyaset ve ticaret dünyasını bir araya getiren açışla çok sayıda davetlide katıldı.

A+A-

Tüyo Yatırım bünyesinde hizmet verecek olan r2 Spor Salonu, mamalika Restourant ve Cafe S görkemli bir açılışla hizmete girdi. Siyaset ve ticaret dünyasını bir araya getiren açışla çok sayıda davetlide katıldı. Gölbaşı’nda emlak ve gayrimenkul alanında hizmet veren Tüyo Yatırım 2.yılında zincirine yeni halkalar ekledi. Tüyo Yatırım bünyesinde hizmet verecek olan işletmelerin restorasyon çalışmaları tamamlanırken, mekanlar görkemli bir davetle hizmete açıldı.

foto-galeri-ikon.20110430190136.jpg

Açılışta bir dönem birbirlerine rakip olan Murat Bey Balta, Abdulnasır Haşlak ve Fatih Duruay bir araya gelirken, ilçe başkanlığı için birbirlerine rakip olan Ramazan Şimşek ve Mehmet Aktay’da karşı karşıya geldi. 

Açılış törenine Turizm Ticaret Genel Müdürü Murat Bey Balta, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkan adayı Mehmet Aktay, eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak, Büyükşehir Belediyesi Zabıta daire başkanı Mehmet Ercan, meclis üyeleri Fatih Duruay, Mehmet Atak, Erdem Karagöz, Göl-Bir-Der Başkanı Münür Ballı, Şafak Mahallesi Muhtarı Bayram Özkan, TÜGEF Gölbaşı Şube Başkanı  Onur Altay, Türk-Eğitim Sen Şube Başkanı Aziz Doğanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Tüyo Yatırım’ın kişiye özel lüks hizmet anlayışı “Limited Editon” konseptiyle ilçenin en gözde bulvarlarından biri olan Haymana Bulvarı’nda hizmete sunduğu “mamalika restorant” pek çok yeniliğin yanı sıra kaliteyi de Gölbaşı’na taşıdı. Türk Mutfağından seçmelerin olduğu lüks restorantta yanı sıra toplantı, özel davetlerde verilebiliyor. 

Şirket bünyesinde hizmet verecek olan “r2 por salonu”da müşterilerine sağlıklı ve uzun bir yaşam vaat ediyor.  Kurumsal satış müdürü Özlem Sena Yılmaz r2 spor salonu’nun “Sağlıklı yaşam için spor” ve “Spor, yaşantınız boyunca...”   kavramlarını benimsemiş bir zihniyetle bilinçli sporu ve sağlıklı yaşamı Gölbaşılılara sunmayı kendine hedef edinmiş bir spor merkezi olduğunu söyledi. r2 Spor salonunun en büyük özelliğinin hem çocuklara hem de yetişkinlere uygun spor aktiviteleri sunabilmek olduğunu kaydeden Sena Yılmaz  “ yetişkinler için sporun bir lüks değil; bir yaşam alışkanlığı olduğunu savunuyoruz. Benimsediğimiz bu , görüş doğrultusunda r2 spor salonu, şu anda birçok spor aktivitesini bir arada sunduğu tesisi ile çok kısa zamanda bilinçli sporu en doğru şekilde Ankaralıların hayatlarına sokmayı başarmıştır.” diye konuştu.

Bu haber toplam 3019 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.