1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 12 Mart'ta coşkulu kutlama
12 Mart'ta coşkulu kutlama

12 Mart'ta coşkulu kutlama

Törene Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, si

A+A-

Törene Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Murat Kuyucu, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, siyasi parti temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören saygı duruşı ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tören Okul Müdürü Salih Namal’ın ve Türkçe Öğretmenlerinden Elif Koçak’ın günün anlam ve önemi belirten konuşmalarını yapmasıyla devam etti. Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatını konu alan slayt gösterisi izletildi. Okul öğrencilerinden Egemen Ülker ve Irmak Ekşi “Bayraksız Olamam” adlı şiiri, Nesrin Betül Demir ise “Bülbül” şiirini seslendirdi. Okul öğrencilerinin anlamlı güne özel olarak hazırladıkları “İstiklal Marşı’nın Kabulü” tiyatrosu ve orotoryo gösterisi izleyenlerin beğenenisini topladı. Baldudak Anaokulu öğrencilerinden Berk Metin İstiklal Marşını ezbere okuyarak salonda ki izleyenlerin duygusal anlar yaşamasını sağladı. 

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.