1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı başladı
15 Temmuz Şehitleri Anma Programı başladı

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı başladı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 1. Yıl dönümü anma etkinlikleri, Gölbaşı Mezarlığı’nda düzenlenen “Şehitleri Anma Programı” ile başladı.

A+A-

Gölbaşı Şehitliği’ndeki programa, İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu,  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,  İçişleri Bakanlığı Müsteşarı  Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Gölbaşı Kaymakamı Şenol Esmer, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve ilçe protokolü katıldı.

Türk bayraklarıyla donatılan şehitlikte, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak, şehitler için dua edildi.

Bakan Soylu ve beraberindekiler, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecede, Gölbaşı’nda Özel Harekat Daire Başkanlığı’nda şehit düşen polislerin mezarlarına kırmızı gül bıraktı. Ardından Bakan Soylu, şehit ailelerine Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

Başkan Duruay şehitliklere karanfil bıraktı

Program kapsamında Gölbaşı Kaymakamı Esmer ve Başkan Duruay, Gölbaşı Mezarlığı’ndaki şehitlerin kabirlerine karanfil bırakarak, dua etti.

“15 Temmuz’un unutulmasına asla izin vermeyeceğiz”

Başkan Duruay, program sonrası yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin unutulmasına asla izin vermeyeceklerini ifade ederek, “15 Temmuz başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.  Kahraman şehitlerimizin yaptığı fedakarlığı hiç bir zaman unutmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.