1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 3 noktaya ateş ölçme merkezi kuruldu!
3 noktaya ateş ölçme merkezi kuruldu!

3 noktaya ateş ölçme merkezi kuruldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) tehlikesine karşı Gölbaşı Belediyesi önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

A+A-

Gaziosmanpaşa Mahallesi,  Bahçelievler Mahallesi ve Eymir Mahallesi TOKİ blokları gibi halkın yoğun olarak bulunduğu bölgede, isteyen vatandaşların dijital temassız ateş ölçerle vücut sıcaklıkları Gölbaşı Belediyesi sağlık ekipleri tarafından kontrol ediliyor.  

 

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

 

Yapılan uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve belediye ekiplerine hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.  

 

3 NOKTAYA ATEŞ ÖLÇÜM MERKEZİ

 

Toplum sağlığını en önde tutan bir anlayış ile Koronavirüse karşı tüm önlemleri aldıklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “ Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Tüm dünyada yıkıcı sonuçlara sebep olan ve pek çok ülkeyi olumsuz etkisi altına alan koronavirüse karşı topyekûn mücadeleye giriştik. Belediye personelimiz büyük bir özveriyle tüm ilçede dezenfekte çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Aynı zamanda  3 noktada oluşturduğumuz  Ateş Ölçüm Noktaları’nda sağlık personellerimiz de vatandaşlarımızın vücut sıcaklığını kontrol ediyor ve gerekli bilgilendirmeler yapılıyor.” dedi.

Bu haber toplam 4690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.