1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 5 dil bilen tercüman; Onun adı Fırat Soğuk
5 dil bilen tercüman; Onun adı Fırat Soğuk

5 dil bilen tercüman; Onun adı Fırat Soğuk

TFF 1. Lig takımlarından Ankara Keçiörengücü'nde tercümanlık yapan Galatasaray Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Fırat Soğuk, 7 farklı uyruktan 7 yabancı futbolcunun röportajlarında yer alarak tek başına büyük bir görevin üstesinden başarıyla geliyor.

A+A-

Galatasaray Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Fırat Soğuk, 7 farklı uyruktan 7 yabancı futbolcunun röportajlarında yer alarak tek başına büyük bir görevin üstesinden başarıyla geliyor.

İspanyolca, Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Portekizce dillerinde tercümanlık yapan ve bulunduğu takımda tek tercüman olarak çalışan Fırat Soğuk, bu sezon yoğun bir mesai harcıyor.

7 farklı uyruktan 7 yabancı futbolcunun konuşmalarını çeviren Fırat Soğuk, yabancı futbolculara şehir yaşamlarında da destekte bulunuyor.

FIRAT SOĞUK KİMDİR?  

Galatasaray Üniversitesi ve Bordeaux Montaigne 3 Üniversitesi'nden mezun oldu. İspanyolca, Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve Portekizce bilen tercüman Fırat Soğuk, TFF bünyesinde futbol hakemliği de yaptı. 
İngiltere’den futbol antrenörlüğü lisansı da alan başarılı tercüman Fırat Soğuk, eğitim hayatına Escuela Universitaria Real Madrid Universidad Europea’da Futbol Yönetimi ve Oyun Metodolojisi üzerine Yüksek Lisans programı ile devam ediyor.
Fırat Soğuk, şu sıralar TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü kulübünde tercümanlık yapıyor.

Bu haber toplam 3909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum