1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 60 yaşındaki annesini tekme tokat dövdü
60 yaşındaki annesini tekme tokat dövdü

60 yaşındaki annesini tekme tokat dövdü

Böyle evlat olmaz olsun!

A+A-

Adana'da 60 yaşındaki S.Ö., uyuşturucu bağımlısı olan oğlunun kendisini dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

3 çocuk annesi S.Ö., oğlu 40 yaşındaki K.Ö. hakkında, 'ağır hakaret, ölümle tehdit ve darp' suçlamasıyla Adana Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe verdi.

'TEKME VE YUMRUKLA BENİ DÖVÜYOR'

Oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirten S.Ö., "Uyuşturucu bağımlısı olduğu için eşi 2 çocuğunu da alarak kendisini terk etti. Yaptığı bir iş de yok. Sürekli benden para istiyor. Para yok dediğim için de tekme ve yumrukla beni dövüyor. Vücudumun her yeri böyle yüzümdeki gibi morluk içerisinde. Beni her dövdüğünde polis merkezine gidiyorum. Alıp sonra salıveriyorlar, yine beni dövüyor" dedi.

ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR

Oğlunun, babası U.Ö.'yi de tehdit ettiğini ve diğer 2 çocuğunun da korktukları için birşey yapamadığını belirten Ö., "Beni darp ederken ölümle de tehdit ediyor. Can güvenliğim çok ciddi tehlike altında. Çünkü oğlum tiner ve uyuşturucu altıktan sonra kendini kaybediyor. Ne olur oğlum beni öldürmeden yakalayıp gerekli işlemi yapsınlar" diye konuştu.

'DEVLETİN EL ATMASI İÇİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR'

S.Ö.'nün komşusu Z.S. de, "Devletin bu işe el atması için ölmesi mi gerekiyor? Öldükten sonra mı sahip çıkacaklar? Ne olur bir an önce sahip çıksınlar" dedi.

Bu haber toplam 7097 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.