1. HABERLER

  2. 74 Parsel'de son viraj
74 Parsel'de son viraj

74 Parsel'de son viraj

Gölbaşı’nın yıllardır kanayan yarası olan 74 Parselin çözümü için son aşamaya gelindi.

A+A-

Gölbaşı’nın yıllardır kanayan yarası olan 74 Parselin çözümü için son aşamaya gelindi. Gölbaşı Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda sona yaklaşılırken, Gölbaşı’nın kangren olmuş 74 Parsel sorununu çözmek ise Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a nasip olacak.  

İMAR SERVİSİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

Başkan Duruay’ın talimatıyla, ilçenin sorunlarını bilen ve imar konuılarına hakim olan Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sadettin Saraçbaşı tarafından 74 parselin imar sorununu çözmek için  yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelirken, belediye ile hak sahiplerinin uzlaşmaya vardığı öğrenildi.

UZLAŞIYLA ÇÖZÜLÜYOR

Göreve gelir gelmez, Gölbaşı’nın imar sorunları ile yakından ilgilenen belediye yönetimi işe ilçenin kangren sorunu haline gelen  ve her dönem siyasilerin söz verdiği “74 parsel”i çözmekle başladı. Kısa vadeli çözümü tercih etmeyen belediye hak sahipleri ile uzlaşma tabanı ararken, bir çok hak sahibi ile de anlaşmaya vardı.

BAŞKAN DURUAY MÜJDE VERMEYE HAZIRLANIYOR

Belediye yetkilileri çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürürken, konu hakkında açıklama yapmadı. Başkan Duruay’ın da 74 parsel konusunda oldukça hassas olduğu ve sorunun tamamen ortadan kaldırılması durumunda “74 parsel” müjdesini kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 4143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.