1. HABERLER

  2. Abdurrahmanoğlu: Örtbas edilmesi şehitlerimize ihanettir
Abdurrahmanoğlu: Örtbas edilmesi şehitlerimize ihanettir

Abdurrahmanoğlu: Örtbas edilmesi şehitlerimize ihanettir

Gölbaşı’ndaki bir ilkokulun anaokulu sınıfındaki eğitim panosunda yer alan terör örgütü PKK’nın elebaşı Murat Karayılan fotoğrafa ve açılan soruşturmanın örtbas edilmesine tepkiler dinmek bilmiyor.

A+A-

Gölbaşı’ndaki bir ilkokulun anaokulu sınıfındaki eğitim panosunda yer alan terör örgütü PKK’nın elebaşı Murat Karayılan fotoğrafa ve açılan soruşturmanın örtbas edilmesine tepkiler dinmek bilmiyor.

SON GASTE'ye konuşan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Özcan Abdurrahmanoğlu skandal olayın ört bas edilmesinin şehitlerimize ihanet etmek anlamına geldiğini söyleyerek  şu ifadeleri kullandı;

HER GÜN ŞEHİT DÜŞERKEN...

Bu cennet vatanın savunmasında kanını canını nefesini şehadet şerbeti  içerek  vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına her gün şehit düşen mehmetçiklerimizin acısıyla ciğerlerimiz parçalanırken;

ÖRTBAS ETMEK ŞEHİTLERİMİZE İHANETTİR

Böyle bir olayın yaşanmasını kabullenmek yada susmak  örfbasetmek şehitlerimize  ihanettir . Pkk propagandasını bilinçli olarak yapılmış olup  her kim yapmışsa ortak olmuşsa yada üstüne örtmeye çalışıyorsa ki görünen öyle. Sınıf öğretmeni, okul müdürü ilçe milli eğitim müdürü bunun hesabını vermeniz gerekmektedir.

O KOLTUKLARDA OTURMASINLAR

Türkiye Cumhuriyeti Hukuk Devletidir. Kaymakamın kararı Anayasaya hukuka Aykırıdır Kaymakam yargının hukukun yerine geçemez  Bu olay aydınlatılana kadar okul müdürününde öğretmenin de ilçe milli eğitim müdürünün o koltuklarda oturmaması gerekir.

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.