1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Adı değişti hizmet değişmedi
Adı değişti hizmet değişmedi

Adı değişti hizmet değişmedi

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan Şimşek döneminde başlatılan 'Hoşgeldin Bebek' uygulamasını, Yakup Odabaşı yönetiminde de sürdürmeye devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, Ramazan Şimşek döneminde başlatılan 'Hoşgeldin Bebek' uygulamasını, Yakup Odabaşı yönetiminde de sürdürmeye devam ediyor. Projenin ismi değiştirilerek 'Mutlu Anne, Mutlu Bebek' olarak yeniden adlandırıldı. Bu kapsamda, belediye ekipleri yeni doğum yapmış anneleri ziyaret ederek hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de eğitim veriyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 'Mutlu Anne, Mutlu Bebek' projesi çerçevesinde Gölbaşı'nda doğum yapan aileleri ziyaret ediyor. Ziyaretler sırasında, yeni doğum yapmış annelere bebek bezi, ıslak mendil ve bebek kıyafetleri gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra, doğum sonrası anne ve bebeğin bakımıyla ilgili pratik bilgileri içeren kitapçıkların bulunduğu çantalar takdim ediliyor.

Ayrıca, belediye personeli annelere emzirme ve bebek bakımı konusunda uygulamalı eğitimler veriyor. Bu eğitimler, annelerin bebek bakımında bilinçlenmesini ve hem anne hem de bebeğin sağlıklı bir başlangıç yapmasını amaçlıyor.

İSRAF YAPILMADI ÇANTALAR DAĞITILMAYA DEVAM EDİYOR

Gölbaşı Belediyesi'nin basın servisi tarafından paylaşılan fotoğraflarda, yeni doğan bebekler için dağıtılan çantalar dikkat çekti. Çantaların, önceki başkan Ramazan Şimşek döneminde dağıtılanlarla aynı olduğu, ancak eski başkanın isminin kapatılarak dağıtıldığı görüldü. Belediye yetkilileri, önceki dönemde kalan çantaları israf etmemek adına bu şekilde dağıtmayı tercih ettiklerini belirttiler.

Bu haber toplam 3890 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.