1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ahmet Çakar: 'Bir anamı bellemedikleri kaldı'
Ahmet Çakar: 'Bir anamı bellemedikleri kaldı'

Ahmet Çakar: 'Bir anamı bellemedikleri kaldı'

Galatasaray'ın Manchester United maçında şike yaptığı iddiasından sonra Ahmet Çakar canlı yayında Fatih Altaylı ve Hıncal Uluç'un kendisine yönelik acımasız eleştiriler yönelltiklerini ifade ederek “Yazıklar olsun Hıncal Uluç ve Fatih Altaylı'ya. Benim bi

A+A-

Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar arasında ki kavga büyüyor. Eski hakem Ahmet Çakar’ın, Galatasaray’ın Manchester United maçında şike yaptığını iddia etmesine Hıncal Uluç tepki göstermiş ‘Ahmet Çakar iddiasını ispatlarsa ben de Ahmet Çakar’ın aldığı paraları ispatlayacağım’ demişti. İşte bu sözlerin ardından Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Ve Gol” programında Ahmet Çakar ve Hıncal Uluç arasında yaşanan kavga yeni bir boyut kazandı.

Ahmet Çakar canlı yayında Hıncal Uluç hakkında ceza davası açacağını ifade ederken, Fatih Altaylı ve Hıncal Uluç tarafından yıpratıldığını söyledi. Özellikle Hıncal Uluç’a ağır sözlerle yüklenen Çakar canlı yayında “Ben Hıncal’ı adam zannederdim.” dedi.

AHMET ÇAKAR:"BİR ANAMI BELLEMEDİKLERİ KALDI"
İZLE

İşte Ahmet Çakar’ın olay yaratacak açıklamaları

YAZIKLAR OLSUN ONLARA
Yazıklar olsun Hıncal Uluç ve Fatih Altaylı’ya kuduruyorum deminden beri. Benim bir anamı bellemedikleri kaldı ikisinin de. HaniTürkiye’de temiz toplumdu, hani Hıncal Uluç diyordu ki “Kimin eteğinde bir şey varsa ortaya döksün?” Hani Fatih Altaylı diyordu ki “Temiz futbol için kim ne biliyorsa anlatsın?” Yarın Hıncal Uluç’a saat 11.00’de Çağlayan İstanbul Adliyesinde ceza davamı açıyorum. Galatasaray bana 1 milyonluk tazminat davası açmış, öpüp başıma koyarım. Allah onlardan razı olsun. Bildiğim her şeyi konuşacağım.

BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM
Fatih Altaylı dostumuzdur ancak, olayı böyle sulandırarak sen Türkiye’de ki temiz futbola yardımcı olmuyorsun sevgili Fatih. Benim olayımda Fatih Altaylı benim hakkımı yedi, Hıncal Uluç’a yazıklar olsun. Hıncal Uluç 78 yaşında, yıllardır temiz futbolu, yıllarca Aziz Yıldırım’a mafya diyen, Galatasaraylı idareciler dışında her idareciye kulp takan Hıncal Uluç bana çok terbiye sınırlarını zorlayacak ironi yaptı. Eğer Hıncal Uluç’un bunu hukuken burnundan fitil fitil getirmezsem, eğer sizde benim suratıma tükürmezseniz adam değilsiniz. Fatih Altaylı’ya o kadar kızgın değilim ama olayı sulandırmış.

ÇÖLGEÇEN ÇIKSIN AÇIKLASIN
Galatasaray seyircisine sesleniyorum. Sami Çölgeçen şu an TFF’de görevli. Çıkacak diyecek ki “1. Ahmet Çakar yalan söylüyor, ben böyle bir şey söylemedim. 2. Ben bunları söyledim ama ben bunları makara yaptım. 3. Evet kardeşim Ahmet Çakar yerden göğe kadar haklıdır.” diyecek. Ben bunları söylemedim derse, ispatlamak benim boynumun borcu.

HINCAL’I ADAM ZANNEDERDİM
Hıncal efendi bu işler böyle olmaz. Aynı gazetede çalışabiliriz ama sana yazıklar olsun. Adam zannederdim, hala da öyle zannetmek istiyorum. Benim olayımda beni ısırdığın için değil, sana zaten sarmışım özellikle o kız Defne Joy Foster’i tuhaf bir kadın durumuna soktun. Su testisi su yolunda kırılır dedin, testini yiyim senin. Hıncal senin çocuğun olmadığı için bilemezsin. Galatasaray silahşorları bu programa gelemezler ki, Hıncal Uluç keşke gelse karşıma.


ÖBÜR DÜNYADA İKİ ELİM HINCAL’IN BAŞKA BİR YERİNDE OLACAK
Başta Hıncal Uluç olmak üzere, birazda Fatih Altaylı tarafından çok yıpratıldım. Ama bu dünyada değil, öbür dünyada iki elim Hıncal Uluç’un yakasında olmayacak, başka tarafında olacak.

DERİN FUTBOL'UN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ GAZETE

 

Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.