1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ahmet Özbek ' Daha da çok kenetleneceğiz'
Ahmet Özbek ' Daha da çok kenetleneceğiz'

Ahmet Özbek ' Daha da çok kenetleneceğiz'

AK Parti Ankara İl Yöneticisi Cumhur İttifakı 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı Ahmet Özbek, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yaptı.

A+A-

Cuma namazı sonrası yapılan açılışa; Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, belediye meclis üyesi adayları, teşkilat yönetimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada 9 Mart'ta büyük bir açılış yapılacağını belirten Özbek; "Böyle güzel bir günde kıymetli Gölbaşı'lı kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizler inanıyoruz ki, muhabbetimiz bu denli istikrarlı olduğu sürece sayımız daha da artacak ve gün geçtikçe daha da kenetleneceğiz." dedi.

Akceylan; "YORULMADAN HER BİR KAPIYA GİDECEĞİZ"

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan; "Gölbaşı'nın yetiştirdiği bir değer. On beş yıldır il başkanlığımızda AK Partimizin, Recep Tayyip Erdoğan'ın sancaktarlığını yapan yol arkadaşımız. Allah hayırlı uğurlu etsin. Önümüzde otuz gün var. Otuz gün boyunca uyumadan, yorulmadan her bir mahalleye, her bir sokağa, her bir binaya, her bir kapıya gideceğiz. Her zemine dokunacağız ve inşallah 31 Mart akşamı Gölbaşı'nda Ramazan Şimşek başkanımızı tekrar belediye başkanı yapacağız." dedi.

Şahin; "GÖLBAŞILILARIN SÖZÜNÜN NE KADAR ERİ OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ"

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin; "Çıktığımız yolun sonu Allah'ın izniyle zafer olsun. Bizler Cumhur İttifakı'nın paydaşları olarak bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'nin bizlere göstermiş olduğu güvene layık olmak için 31 Mart günü Gölbaşı'nı çok hafif falan da değil, çok büyük bir ol ile alarak kendilerinin bize göstermiş olduğu güvene ne kadar layık olduğumuzu, Gölbaşılıların sözünün ne kadar eri olduğunu, Gölbaşılıların güvene ne kadar layık olduğunu göstereceğiz." dedi.

Şimşek; "İKİ LİDERİMİZİN BAŞINI BUGÜNE KADAR EĞDİRMEDİK"

Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek; "Ahmet kardeşimizin açmış olduğu seçim ofisimiz, bugünkü Cuma buluşmamızda hayırlara vesile olsun. Biz burada iki liderimizin başını bugüne kadar eğdirmedik. Bundan sonra da eğdirmeyeceğiz. Ben sizlere, Gölbaşı halkımıza inanıyorum. Yapılanları herkes görüyor. Gölbaşı hak ettiği yere gelmeye başladı. Gölbaşı daha iyi yerlere gelecek. Biz doğru olanın yanındayız. Memleketimiz için, ülkemiz, bayrağımız, vatanımız, ezanımız için, çalışıyoruz." dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı'nın her hafta Cuma Namazı sonrası AK Parti İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlara ikram ettiği Cuma Çorbası, bu hafta Özbek'in açılışı yapılan SKM'si önünde vatandaşlara dağıtıldı. Açılış sonrası Cumhur İttifakı MHP Seçim İletişim Merkezi'ne giden grup, 31 Mart seçimleri kapsamında istişarelerde bulundu.

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.