1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ahmet Teceren meclis üyesi adayı oldu
Ahmet Teceren meclis üyesi adayı oldu

Ahmet Teceren meclis üyesi adayı oldu

Ahmet Teceren meclis üyesi adayı oldu

A+A-

AK Parti'ye hizmet eden Ahmet Teceren, son altı yıldır Selim Akceylan ile birlikte gece gündüz demeden Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden biri olarak çalıştı. Teceren'in bu dönem Cumhur İttifakı listesinde 10. sırada yer alması, parti mensuplarını da memnun etti.

Gölbaşı'nın sevilen isimlerinden Ahmet Teceren, uzun yıllardır AK Parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulundu. Gençlik kollarından itibaren partiye hizmet eden Teceren, son altı yıldır Selim Akceylan ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içinde oldu. Gölbaşı'nın yerel dinamiklerine hakimiyeti ve halkın sevgisini kazanmış olması, Teceren'in Cumhur İttifakı listesinde önemli bir sıraya gelmesini sağladı.

Ahmet Teceren'in meclis üyesi adayı olarak listelerde yer alması, parti içinde de olumlu bir karşılık buldu. Partililer, Teceren'in tecrübesi ve samimiyetiyle Gölbaşı'nı daha ileriye taşıyacak önemli bir isim olduğuna inanırken, Cumhur İttifakı'nın Gölbaşı Belediye Meclisi için hazırladığı liste içinde 10. sırada yer almasıyla Ahmet Teceren, seçmenlerin de dikkatini çekti.

Teceren'in adaylığı, Gölbaşı'nın geleceği için umut vaat eden bir adım olarak değerlendirilirken Ahmet Teceren'in Cumhur İttifakı listesinde 10. sırada yer alması, parti mensupları ve Gölbaşı halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.