1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. AK Parti İlçe Başkanı Akceylan’dan Fen Lisesi müjdesi
AK Parti İlçe Başkanı Akceylan’dan Fen Lisesi müjdesi

AK Parti İlçe Başkanı Akceylan’dan Fen Lisesi müjdesi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı’nda yapılacak olan Fen Lisesi müjdesini sosyal medyadan verdi.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasından sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Akceylan, 2023 yılında Gölbaşı’na bir Fen Lisesi yapılacağını söyledi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Gölbaşı’nda Hükümetimiz, Bakanlıklarımız ve Belediyemizle birlikte birçok hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada çalışmaya, üretmeye ve sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Gölbaşımızda çok değerli eğitim kurumlarımız var ama bunların yanında bir eksiğimiz vardı. Bizde bu konu ile ilgili Gölbaşı Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu ve Ankara Milletvekilimiz Asuman Erdoğan ile birlikte Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'e bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyarette talebimizi sayın bakanımıza ilettik. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer, ziyaretimizin sonunda ‘Gölbaşı’lı hemşerilerime selamlarımı iletin 2023 yılının sonunda Gölbaşı’na bir Fen Lisesi kazandıracağız’ diye iletti. Bizlerde burada bu müjdeyi paylaşmak istedik. 'İnşallah 2023 yılında Gölbaşı’mıza yakışır bir Fen Lisesini hep birlikte kazandıracağız. Fen lisemiz şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu ve bunun gibi birçok projeyi bizlere kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan başta olma üzere Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, Ankara Milletvekilimiz Sayın Asuman Erdoğan’a, Milletvekillerimize, İl Başkanlığımıza, İlçe Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum”

Bu haber toplam 2216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.