1. HABERLER

  2. Aksakal, teşekkür edecek mi?
Aksakal, teşekkür edecek mi?

Aksakal, teşekkür edecek mi?

Aksakal, teşekkür edecek mi?

A+A-

Geçtiğimiz yıl Atatürk Sahil Parkı girişine konulan 3 hilal tabelası o dönem mecliste büyük tartışmalara neden olurken, CHP’li Yusuf Aksakal ve AK Partili Fatih Duruay  tabelada manipülasyon yapıldığını iddia ederek, “TC” ibaresinin kanunlara uygun şekilde yazılması gerektiğini söylemişlerdi.

“ARKADAŞLAR ŞEKİL YAPMIŞ” DEMİŞTİ

Muhalefetin bu tavrına karşı çıkan eski belediye başkanı Yakup Odabaşı ise “Arkadaşlar şekil yapmış” diyerek 3 hilale benzeyen tabelaya sahip çıkmıştı. 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Belediye Başkanı olan Fatih Duruay’ın ise ilk işi 3 hilali andıran tabelayı kaldırmak oldu. Duruay, TC ibaresini kanunlara uygun olarak tabelaya yerleştirme talimatı verdi.

AKSAKAL TEŞEKKÜR EDECEK Mİ?

CHP’li Yusuf Aksakak, seçim sonrası dost sohbetlerinde Atatürk Sahil Parkı girişindeki tabelayı kanunlara uygun olarak düzenlenmesi halinde Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür edeceğini beyan etmişti. Duruay çakma TC’yi kaldırıp, yerine nizami TC’yi getirdi. Peki Yusuf Aksakal, sözünü tutup Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür edecek mi?

 

Bu haber toplam 2347 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.