1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Alex'ten şike iddialarına cevap
Alex'ten şike iddialarına cevap

Alex'ten şike iddialarına cevap

Alex, “Kazandım ya da kaybettim ama ben, sadece topumu oynadım” dedi.

A+A-

Ortaya koyduğu futbol, attığı ve attırdığı gollerden çok, saha içi ve dışındaki örnek tavırlarıyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza, hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyor.

"HAKKIMDA ÇIKAN İDDİALAR ÇOK ÜZÜCÜ"

Bunun nedeni de, önceki gün Taraf Gazetesi'nde yayınlanan, "Alex, Fenerbahçe Yönetimi'nin yaptığı şikeden haberdardı" yönündeki haber. Brezilyalı yıldız, Twitter'daki takipçilerinin bu konuyu hatırlatması üzerine, kendisinin de yaşananları yakından takip ettiğini ve haberdar olduğunu söylerken, "Hakkımda çıkan iddialar gerçekten çok üzücü" diyerek üzüntüsünü ortaya koydu. Alex, bir takipçisinin, "Bu haberler hakkında ne düşünüyorsun?" diye sorması üzerine, bu olayda adının geçmesine bir anlam veremediğini ifade ederek, "Ben sadece oyuncuyum. Sahaya çıkıp, futbolumu oynadım. Kazandım ya da kaybettim. Ancak söylenenler gibi diğer olaylarla asla ilgim olmadı" açıklamasını yaptı.

ARKADAŞLARI DESTEK VERDİ

Takım arkadaşlarının, Brezilyalı yıldızı arayarak, haberden duydukları üzüntüyü ortaya koydukları ve kendisine destek verdikleri belirlendi.

Bu haber toplam 1554 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.