1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ALPARSLAN DOĞAN VE BAŞKAN ŞİMŞEK ESNAFI ZİYARET ETTİ
ALPARSLAN DOĞAN VE BAŞKAN ŞİMŞEK ESNAFI ZİYARET ETTİ

ALPARSLAN DOĞAN VE BAŞKAN ŞİMŞEK ESNAFI ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nda esnafı ziyaret etti.

A+A-

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i makamında ziyaret etti. 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerine az bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam eden Alparslan Doğan ve Ramazan Şimşek makamda gerçekleşen görüşmenin ardından Seçim İletişim Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 
İki başkan daha sonra Gölbaşı esnafını ziyaret etti. Cemal Gürsel Caddesi’nde esnafa ‘hayırlı işler’ dileyen iki başkan, yoğun ilgiyle karşılandı. Alparslan Doğan ve Ramazan Şimşek’i karşısında gören esnaf bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaret sırasında esnafın dilek ve istekleri ise tek tek not alındı. İki başkan yolda gördükleri vatandaşlarla da yakından ilgilendi.
Alparslan Doğan ve Ramazan Şimşek’e, gezi sırasında il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, MHP il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

“Ramazan Şimşek’in yaptığı hizmetler ortada”

Seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldığını hatırlatan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan “Sizlerden il başkanınız olarak değil hemşeriniz olarak, son günleri çok güzel bir şekilde geçirip, fitneye, fesada yer vermeden her birinizden Ramazan Şimşek gibi çalışmanızı istiyorum. Gölbaşı’nın öz evladı, has evladı Ramazan Şimşek’in yaptığı hizmetler ortada.” şeklinde konuştu.

“Gölbaşı bizim evimiz”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren daha yaşanabilir bir Gölbaşı için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Şimşek “Bugün Gölbaşı’mızda il başkanımızı konuk ettik. Alparslan Doğan başkanımız her zaman Gölbaşı’nın ve halkının gönlünde özel bir yeri olduğunu belirtir. Kendisiyle birlikte halkımızla esnafımızla bir araya geldik. Hoş sohbet, sıcak bir ortamda karşılaştık. Gölbaşı, bizim evimiz. Her gittiğimiz yerde de bu sıcaklığı hissediyoruz. Biz onlar için çalışıyoruz, Allah’ın izni vatandaşlarımızın desteğiyle 31 Mart’tan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.