1. HABERLER

  2. Altgeçitte İsyan var!...
Altgeçitte İsyan var!...

Altgeçitte İsyan var!...

Yıllardır sorunun diğer bir adı olan alt geçiti kullanan vatandaşlar isyan bayrağını çekti.

A+A-

Altgeçit merkeze yakın ve yayaların kullandığı tek geçit olarak biliniyor. Ancak bu geçidi kullanmak yaşlılar ve bebeği olan yayalar için işkencenin diğer bir adı. Yıllardır sorunun diğer bir adı olan alt geçiti kullanan vatandaşlar isyan bayrağını çekti. Altgeçit sıkıntısını en çok çekenler yaşlılar, hastalar, engelliler ve bebek arabası ile bu altgeçidi kullanmak zorunda kalan vatandaşlar.

Onlarca basamağı çıkmak zorunda kalan vatandaşlar büyük zorluk yaşıyor. Yaşanan sıkıntılar yerel basında birçok defa dile getirilmişti. Ancak yapılan anketler dışında yetkililer bu konuda henüz harekete geçmedi.

Özellikle yağmur sonrasında gölete dönen altgeçiti kullanmak imkansız hale geliyor. 

Vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması üzerine Son Gaste bir kez daha onların sesi oluyor. Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getiren tek altgeçidinde sıkıntılarla karşılaşan hasta, yaşlı ve engelliler çaresizlikten bazen geri dönerken bazen de vatandaşlardan yardım alıyor. Merdiven engellini bir şekilde geçen vatandaşlar, “Pek çok yerde yürüyen merdivenler var. Bu altgeçit Gölbaşı’nın olmazsa olmazlarından birisi. Alt geçitn yapılırken maalesef bizler düşünülmedik. Şimdi yeni projeler var deniyor. Çektiğimiz sıkıntılar yeter. Gölbaşı için hangi proje yapılacaksa yapılsın artık. Ama bu sefer en azından yaşlılar, hastalar ve engelliler de düşünülsün. Yöneticilerimizden daha duyarlı olmalarını ve bu sıkıntıyı giderecek tedbir almalarını bekliyoruz” diyerek, sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını istiyorlar.  

 

Bu haber toplam 1781 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.