1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Anadolu Buluşması'na Elikesik çıkarması
Anadolu Buluşması'na Elikesik çıkarması

Anadolu Buluşması'na Elikesik çıkarması

Anadolu Buluşması'na Elikesik çıkarması

A+A-

Yenimahalle ve Çankaya Belediyesi'nin yanı sıra birçok hemşehri derneğinin ve federasyonların sponsorluğunda yapılan Anadolu Buluşması, Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

10 bin kişilik kapasitesi olan Arena Spor Salonu tıklım tıklım doluydu. Anadolu Buluşması'na Gölbaşı CHP'den de katılanlar oldu.

Tüm CHP ilçe teşkilat başkanlarının ve birçok sendika temsilcisinin katıldığı konser coşkulu anlara sahne oldu. Gölbaşı'ndan tanıdık simalar da salonda boy gösterdi.

Elikesik'in CHP milletvekilleri ve genel başkan ile birlikte sahneye çıkması dikkatlerden kaçmadı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in konuşması salonda binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise tüm salonun ayakta alkışlarına sahne oldu. Ayrıca on binlerce kişi hep bir ağızdan "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganıyla Arena'yı inletti.

Son konuşmacı olarak Anadolu Buluşması'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun salondaki kalabalık karşısında "Ben de olur gelirim' dedim. Geldim, burada farklı bir toplantı var. Gizli bir toplantı yapıyorsunuz herhalde, hepinizi Silivri'ye göndereceğim" diyerek salonda gülüşmelere neden oldu.

Konuşmaların ardından protokolün sahneden ayrılışı sırasında Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik'e CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin'in sarılması ve aynı zamanda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşarak ufak bir sohbette bulunması Elikesik'in, sempatik tavrını partisinin üst kurullarına da yansıtabildiğini ortaya koydu.

Ardından Anadolu Buluşması'nda Grup Abdal, Sebahat Akkiraz, Musa Eroğlu, Mustafa Özarslan, Koray Avcı ve diğer sanatçılar sahne aldı.

kaynak: Aktif Haber Gazetesi

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.