1. HABERLER

  2. Ankara-Konya Yolu can aldı
Ankara-Konya Yolu can aldı

Ankara-Konya Yolu can aldı

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde 15 gün önce neşeyle evlenen Şebnem ve Cemal Çoban çiftini trafik canavarı ayırdı.

A+A-

Kocaeli’nin Gölcük İlçesi’nde 15 gün önce neşeyle evlenen Şebnem ve Cemal Çoban çiftini trafik canavarı ayırdı. Genç çift, Konya’daki arkadaşlarının düğününe giderken Ankara Gölbaşı’nda kaza geçirdi. Cemal Çoban, dün çok sevdiği eşi Şebnem’i son yolculuğuna uğurlarken tabutundan ayrılamadı

Arkadaşlarının düğününe giderken Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde dün geçirdikleri trafik kazasında ölen öğretmen Şebnem Ödemiş Çoban ile yaralanan eşi mühendis Cemal Çoban’ın, 10 yıl önce tanıştıkları ve 15 gün önce de evlendikleri öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren Şebnem Ödemiş Çoban’ın cenazesi, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.

Şebnem Ödemiş Çoban için (30), Gölcük Dumlupınar Mahallesi’ndeki Orta Camii’de cenaze töreni düzenlendi. Törene, Çoban’ın ailesi ve yakınları ile çok sayıda meslektaşı katıldı.

Öğle vakti kılınan namazın ardından Çoban’ın cenazesi 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Bu arada, Cemal Çoban ile eşinin 10 yıl önce lisede tanıştığı, birlikte üniversiteyi bitirdikleri, Cemal Çoban’ın mühendis, eşinin ise öğretmen olduğu öğrenildi.

Genç çiftin işe girdikten sonra 16 Eylül’de evlendiği ve kendi düğünlerine katılan bir arkadaşlarının düğünü için Konya’ya gittikleri öğrenildi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında Cemal Çoban’ın kullandığı 41 LL 922 plakalı otomobil, Ramazan Ay yönetimindeki 78 BM 287 plakalı tırla çarpışmıştı

Kazada, Cemal Çoban (30) ağır yaralanırken, Şebnem Ödemiş Çoban (30) hayatını kaybetmişti

Bu haber toplam 2718 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.