1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Araba bagajından polisi aradı
Araba bagajından polisi aradı

Araba bagajından polisi aradı

Arkadaşları tarafından dövülen kişi, elleri ve ayakları bağlanarak bagaja koyuldu.

A+A-

Bilecik'te birlikte define aradıkları kişiler tarafından el ve ayakları bağlanıp otomobil bagajına konulan Ali Sait Özdemir, cebinden çıkardığı telefonla 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp yardım isteyince kurtarıldı. Polis, olaya karışan 8 kişiyi gözaltına aldı.

CEP TELEFONUNU ALMAYI UNUTTULAR

Ali Sait Özdemir, Bilecik'in merkeze bağlı Beyice köyünde define bulmak için birlikte kazı yaptıkları kişiler tarafından öğle saatlerinde "Bizden habersiz defineyi buldun. Altınların yeri nerede?" diye dövüldükten sonra elleri ve ayakları bağlanıp 34 CYM 71 plakalı otomobilin bagajına konularak kaçırıldı.

Ancak Özdemir'i bagaja kilitleyen arkadaşları, cep telefonunun almayı unuttu. Özdemir de bagaj içerisinde cebindeki telefonu çıkararak, 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı ve "Beni 34 plakalı 2 araç kaçırdı. Araçlardan birinin bagajına koydular. Şu anda Bozüyük İlçesi'ne doğru götürüyorlar" diyerek yardım istedi.

BAGAJDAN POLİSİ ARADI

İhbar üzerine harekete geçen polis, 34 CYM 71 plakalı otomobili Bilecik-Bozüyük karayolunda durdurdu. Otomobilde bulunan Mustafa Er, Engin Erkan, Zafer Taştan ve Halil Çırak yakalandı. Ekipler otomobilin bagajının içerisinde de elleri ve ayakları bağlı olan Ali Sait Özdemir'i buldu.

KAÇANLAR DA YAKALANDI


Kaçıran kişiler tarafından dövüldüğü için yaralanan Ali Sait Özdemir, 112 ambulansıyla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir polislere "Define bulmak için kazı yaptık. Bir ara ben işlerim nedeniyle Bilecik'ten ayrıldım. Arkadaşlarım da benim defineyi bulup kaçtığımı sanmışlar. Ben define bulmadım" dedi.
Polis, kaçırma olayına karışan 34 UC 0127 plakalı otomobili de Bilecik-Osmaneli karayolunda durdurdu. Otomobilde bulunan Ayhan Çırak, Ömer Çırak, Ersin Çırak ve Erdem Akgükazı da gözaltına alındı. 

Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.