1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arda Turan Atletico Madrid'de
Arda Turan Atletico Madrid'de

Arda Turan Atletico Madrid'de

Galatasaray'ın milli yıldızı Arda Turan önümüzdeki sezon Atletico Madrid forması giyecek.

A+A-

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Arda Turan transferi çözüme kavuştu. Galatasaray, Arda'nın transferi için Atletico Madrid'le görüştüğünü 11 Nisan'da borsaya bildirmişti.

BEKLENEN KARAR AÇIKLANDI

Sarı-kırmızılı yönetim, bu akşam gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada Arda Turan'ın Atletico Madrid'de satıldığını duyurdu. Transfer detaylarınada yer verilen açıklamada, Arda Turan'ın 5 yıllık anlaşma imzaladığı ve yıllık 2,5 milyon euro alacağı belirtildi.

ALBAYRAK YALANLAMAMIŞTI

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, bu transferle ilgili olarak Kralspor.com'a yaptığı açıklamada; "Bize İspanya takımından gelmiş bir teklif var. Bu konuyu masaya yatırdıktan sonra gerekli açıklamayı yapacağız" ifadelerine yer vermişti.

İDDİAYI ERTEM ŞENER GÜNDEME GEİTRDİ

CNN Türk spor spikeri Ertem Şener de, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamayla bu iddiayı doğrulamıştı.



ATLETICO MADRID AÇIKLAMA

İspanya'nın Atletico Madrid Kulübü, Arda Turan'ın transferinde tam anlaşma sağlandığını bildirdi.

Atletico Madrid Kulübü resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Arda Turan'ın transferini taraftarlarına duyurdu. Açıklamada, ''Atletico ve Galatasaray, Arda'nın kırmızı-beyazlı kulübe transferini bitirdiler. Osmanlı takımının kaptanı ve Türk futbolunun en büyük referanslarından biri olan Arda, gelecek perşembe günü basın toplantısı düzenleyerek taraftarına veda edecek ve akşam saatlerinde Madrid'e hareket edecek'' denildi.

Arda'nın cuma sabahı doktor kontrolünden geçeceği ve 16 Ağustos'ta da Atletico Madrid'in yeni transferi olarak tanıtılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 3050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.