1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Arif Çelik MHP'den aday adayı oldu...
Arif Çelik MHP'den aday adayı oldu...

Arif Çelik MHP'den aday adayı oldu...

Uzun yıllardır MHP'de çeşitli görevlerde siyaset yapan Arif Çelik MHP'den milletvekili aday adayı oldu

A+A-

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde; 28. Dönem milletvekili olmak isteyen siyasetçiler aday adaylık müracaatlarında bulunarak siyasi çalışmalarına başladılar.

Aday adaylık süreci 21 Mart’ta tamamlanan MHP’de; başvuru kaydı kabul edilen aday adayı sayısı 1890 kişi olarak açıklandı. Bu aday adaylarından biriside Gölbaşı’nın sevilen simalarından Dialar Danışmanlık ve Yatırım LTD. ŞTİ. Sahibi Arif Çelik. MHP Ankara 1.Bölge Milletvekili aday adaylığı müracaatını yapan Arif Çelik genel merkezin liste kararını bekliyor. “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimize Ankara 1.Bölge Milletvekilliği aday adaylığı müracaatımı yaptım.” diyen Çelik; “Genel merkezimizin takdirleri neticesinde oluşacak olan liste sonrası azim ve kararlılıkla çalışarak Cumhur İttifakı’nın seçim zaferinde yer alacak, vatanıma ve milletime hizmet edeceğim. Bu inançla çıktığım yolda tüm sevenlerimin yardım ve dualarını bekliyorum” dedi.

Arif Çelik Kimdir?

04.01.1971 tarihinde Ankara Gölbaşı İncek Mahallesi'nde doğan Arif Çelik evli ve 2 çocuk babası. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara Mamak'ta okuyan Çelik; 1993 yılında Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1993 yılında ARÇA Tel Örgü ve Emlak LTD. ŞTİ. ile Gölbaşı'nda iş hayatına başladı aynı zamanda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak ta hizmet veren Çelik 2014 yılında KGK Bağımsız Denetçilikte yaptı.  Dialar Danışmanlık ve Yatırım ltd şti’nin sahibi olan Arif Çelik, Gölbaşı İncek'te Arif Çelik Emlak Ofisi isimli emlak ofisininde sahibi. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset hayatına başlayan Arif Çelik MHP’de çeşitli görevlerde bulundu

Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.