1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ATO Başkan adayı Gökçek’ten 5 vaat
ATO Başkan adayı Gökçek’ten 5 vaat

ATO Başkan adayı Gökçek’ten 5 vaat

Aidatların karşılığının verileceğini söyleyen Ankara Ticaret Odası Başkan adayı Osman Gökçek, “FETÖ’nün kırıntısı dahi ortada kalmayacak. ‘ATO ne iş yapar’ sorusunun cevabı esnafa mutlaka verilecek” dedi

A+A-

Aralık'ta gerçekleşecek Ankara Ticaret Odası (ATO) başkanlık seçimleri için şu ana kadar adaylığını açıklayan tek isim olan Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, başkan seçilmesi halinde odayı FETÖ'cülerden tamamıyla arındıracağını kaydetti. Terör örgütü FETÖ ile mücadele etmemenin 15 Temmuz'da verilen şehitlere saygısızlık olacağını anlatan Gökçek, 'FETÖ ile mücadelede taviz vermeyeceğiz. Başkan seçilirsem odadaki kripto FETÖ'cülerin tespiti için devletin ilgili kurumları irtibata geçerek bunların uzaklaştırılmasını sağlayacağım' dedi. Gökçek, ATO delegeleri ile yüz yüze görüşmelerini sürdürdüğünü, hayata geçireceği yeni projelerin büyük ilgi gördüğünü söyledi. ATO üyelerinin sıcak yaklaşımından memnun olduğunu kaydeden Gökçek, 'İcraatımızda Ankara tüccarı ve esnafının kalkınması öncelik olacak' mesajı verdi. Gökçek, başkan seçilmesi durumunda Ankara'da yeni bir fuar alanı yapılması için çalışmaları hemen başlatacağını açıkladı.

AİDAT KARŞILIĞI HİZMET
ATO'nun bugüne kadar topladığı üye aidatlarının karşılığında üyelerine beklenen hizmetleri sunmadığını söyleyen Gökçek 'ATO ne iş yapar sorusunun cevabı esnafa mutlaka verilecek. ATO üyelerinden aidat topluyorsa, karşılığında tatmin edici hizmet sunmalıdır. Bu kapsamda 'e-Ato' uygulamasına geçerek esnafın pek çok işleminde bekleme süresini sıfıra indireceğiz' dedi. Gökçek öne çıkan 5 vaadini şöyle sıraladı:Aidatların karşılığı verilecek, esnafın işlemleri hızlandırılacak, 68 komitenin sorunları dinlenecek ortak çözüm bulunacak, ara eleman sorunu çözülecek, Ankara'ya yeni fuar alanı kazandırılacak.

Bu haber toplam 4354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.