1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım kararı duyunca..
Aziz Yıldırım kararı duyunca..

Aziz Yıldırım kararı duyunca..

Aziz Yıldırım karar açıklanmasının ardından çok üzüldü.

A+A-

"4 SİGARA İÇTİ"

Sorgunun tamamlandığını açıklayan hakim kararını açıklamak üzere ara verdi. Yaklaşık 1 saat süren aranın ardından Hakim Çağdır, Aziz Yıldırım ile avukatlarını duruşma salonuna çağırarak kararını açıkladı. Hakim Çağdır, mevcut delilleri
dikkate alarak kuvvetli suç şüphesinin varlığı nedeniyle Yıldırım'ın tutuklanmasına karar verdi. Avukatları, Yıldırım'ın bu karara çok üzüldüğünü, buna rağmen kararı metanetli karşıladığını belirtti. Habertürk'ün haberine göre; Tutuklama kararı yüzüne okunan Aziz Yıldırım, ardından adliye binası içinde üst üste 4 sigara içti.

"POLİS OTOSUYLA GİTMEM" DEDİ

Aziz Yıldırım'ı Metris Cezaevi'ne nakletmek için bir ambulans sivil bir polis aracı ile zırhlı bir polis otobüsü hazırlandı. Aziz Yıldırım sigara içerken polis memurlarının kendisini sevk edecekleri yönünde bilgi vermesi üzerine resmi polis aracına kesinlikle binmeyeceğini belirtti. Polis memurlarıyla bir süre hararetli bir şekilde tartışan Yıldırım, kendisinin sivil bir otomobille götürüleceğinin söylenmesi üzerine ikna oldu.

"ELİNİZİ ÇEKER MİSİNİZ?"

Adliyenin çıkış kapısına getirilen Aziz Yıldırım, içerisinde tutuklama kararı bulunan mavi dosya elinde olduğu halde sivil araca bindirildi. Bu sırada bir polis memurunun başına doğru elini yönelterek araca girişi sırasında tutmak istemesi
üzerine müdahale ederek, "Elinizi çeker misiniz?" dedi. Araca bindirilen Yıldırım'ın sağına ve soluna iki polis memuru oturdu. Araç, yoğun güvenlik önlemleri altında ambulans eşliğinde adliyeden ayrıldı.

4 SAAT HÂKİME İFADE VERDi

Futboldaki şike iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 3 Temmuz'da "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak" ve "şike" suçlamasıyla Çekmeköy'deki evinde gözaltına alınan Yıldırım, gözaltına alındığı günden itibaren 4 kez hastaneye kaldırıldı ve anjiyo geçirdi. Yıldırım, dün 14.00 sıralarında Şişli Etfal Hastanesi'nden alınarak Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü. Yarım kalan sorgusunun tamamlanması için yeniden İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hadi Çağdır'ın karşısına çıkan Yıldırım'ın sorgusu yaklaşık 4 saat sürdü. Sorgu süresince adliye önünde sağlık ekibi bekletilirken, Yıldırım'a avukatlarının yanı sıra kardeşi Acar Yıldırım ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerinden Yasemin Merçil refakat etti.

Bu haber toplam 6840 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.