1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aziz Yıldırım savunmasını tamamladı
Aziz Yıldırım savunmasını tamamladı

Aziz Yıldırım savunmasını tamamladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK üyelerine verdiği savunmayı tamamladı.

A+A-

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) üyeleri, şike soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'dan sözlü savunma almak için bugün de Metris Ceza Evi'ne gitti.

SONUÇ NE ZAMAN?

Dün başlayan savunma bugün tamamlandı.

PFDK üyeleri çıkışta bir açıklamada bulunmazken, Fenerbahçeli yönetici Av. Yasemin Merçil araca bindikten sonra yaptığı kısa açıklamada "Bizim savunmamız bitti artık. Disiplin soruşturması ile ilgili savunma yapıldı. İçerik ile ilgili bir şey gizli olduğu için söyleyemem" dedi. Merçil, "Ne zaman sonuç bekliyorsunuz" sorusuna ise "Onu ben bilemem, sorumlusu ben değilim, kurullar bilir" cevabını verdi.

Yasemin Merçil ; "Aziz Yıldırım'ın morali nasıl sorusuna ise "Gayet iyi, Aziz Bey'in morali her zaman iyi" yanıtını verdi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Asbaşkan Ali Koç da bugün Metris'e geldiler. Özdemir ve Koç saat 16.00 gibi Metris'ten ayrılırken, Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ve muhasebe müdürü Tamer Yelkovan'ı ziyaret ettikleri ve sözlü savunmanın ilerleyişi ile ilgili bilgi aldıkları öğrenildi.

Bu haber toplam 1261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.