1. HABERLER

  2. Bahçeli Gölbaşı'nda temel atttı
Bahçeli Gölbaşı'nda temel atttı

Bahçeli Gölbaşı'nda temel atttı

Yarı olimpik yüzme havuzu ve Bahçeli Parkı temel atma ile Kültür Evi açılış törenleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla yapıldı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı hafta sonu 2 temel atma ve Örencik Kültür Evi’nin hizmete açılışını gerçekleştirdi.  

Yarı olimpik yüzme havuzu ve Bahçeli Parkı temel atma ile Kültür Evi açılış törenleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla yapıldı.

Yarı olimpik yüzme havuzu ve Bahçeli Parkı temel atma törenlerinde konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediyenin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Odabaşı, göreve geldiklerinde belediyeyi yüklü borçlarla devraldıklarını, sorunları zaman içinde çözerek sosyal faaliyetlere ağırlık vermeye başladıklarını ifade etti.

foto-galeri-ikon.20110723172345.jpg

Gölbaşı'nın merkez ilçe olmasından sonra köylerin mahalleye dönüştüğünü anlatan Odabaşı, imar planlarını halk arasında ayrım yapmadan hayata geçirdiklerini söyledi. Gölbaşı'nın Ankara'nın en geniş alana sahip metropol ilçesi olduğuna dikkati çeken Odabaşı, nüfus artış potansiyelini gözeterek, projeleri hayata geçirme arzusunda olduklarını belirtti.

Odabaşı, Bahçeli Parkı temel atma töreninde de bu tür sosyal yaşam alanlarıyla halkın rahat nefes alacağını ve doğa ile iç içe olacağını dile getirdi. Parkın içinde Yaşlılar Kültür Evi ve nikah salonu bulunacağını anlatan Odabaşı, Gölbaşı halkının sosyal ihtiyaçlarını tüm yönleriyle karşılamayı hedeflediklerini bildirdi.

Bahçeli, beraberindeki MHP yöneticileri ve Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı ile dualar eşliğinde tesislerin temelini attı. Yarı olimpik yüzme havuzu temel atma töreninde bir de koyun kurban edildi.

Gölbaşı Belediyesini de ziyaret eden Bahçeli, burada Başkan Odabaşı ile sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinin ardından Bahçeli, Başkan Odabaşı ve beraberindeki heyet ilçe halkıyla Kültür Evi açılışında verilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

temel atma ve açılış töreni Örencik Kültür Evi’nde verilen ikramların ardından son buldu.

Bahçeli, yarı olimpik yüzme havuzunun temel atma töreninde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

TÖRENDEN NOTLAR…

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, çok önem verdiği 2 projesinin temelini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımları ile gerçekleştirdi. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Başkan Odabaşı’nın zaman zaman konuşmakta zorlandığı görüldü. Birçok bürokrat isminde katıldığı törene vatandaşlarında ilgisi büyük oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ise çocuklar ayrı bir ilgi gösterdi. Bahçeli ile fotoğraf çektirmek isteyen çocuklar adeta birbirleri ile yarıştı. Bahçeli törende açılış konuşması yapmazken, program sonrasında basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli’nin Gölbaşı’ndan ayrılmasının ardından Başkan Odabaşı hizmete açılan Örencik Kültür Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Bu haber toplam 2536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.