1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bahçeli: Moloz ve taş yığınları arasında özlemler kaldı
Bahçeli: Moloz ve taş yığınları arasında özlemler kaldı

Bahçeli: Moloz ve taş yığınları arasında özlemler kaldı

MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabından gündeme dair açıklamlarda bulundu.

A+A-

ENSONHABER.com/ÖZEL Van'da, pazar günü 7.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından çok sayıda bina çökerken, çok sayıda ölen ve yaralanan oldu.

BAHÇELİ'DEN TWİTTER ÜZERİNDEN MESAJ

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Van'da yaşanan felakete dikkat çekti. Yaşanan acıları paylaştığını dile getiren Bahçeli, 'ayrımcı ve ırkçı' sözlere de tepkisini koydu.

Geçen gün yaptığı açıklamada Müge Anlı ve Duygu Canbaş'ın sözlerine "Soysuzluk ve terbiyesizliktir" diyen Bahçeli, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

ACININ VE IZDIRABIN İÇİNE BİRDEN BİRE SAVRULDUK

Ne kadar sıkıntılı, sisli ve sancılı bir dönemden geçtiğimizi hepiniz görüyor ve yaşıyorsunuz. Terör saldırıları, deprem felaketi derken; birden bire acının, ızdırabın ortasına milletçe savrulduk. Van'da beton yığınları umutların üzerine çöktü. Kerpiç evlerin yere serilmesi hayalleri kararttı. Moloz ve taş yığınları arasında özlemler kaldı. Toz bulutlarının içinde sevinçler eridi. Bu manzara karşısında ne kadar üzülsek yetmiyor, ne kadar feryat etsek kafi gelmiyor. Biz bu acıların daha yoğununu ve daha fazlasını 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 depremlerinde yaşamıştık. Etki alanı itibari ile çok geniş olan vahim trajediye milletçe muhatap olmuştuk. Ama çok şükür depremin karanlık ve yıkıcı yüzü ile mücadele ettik, milletçe yaralarımızı kısa süre içinde sardık. Şimdi karşı karşıya olduğumuz afetle ilgili engin bir tecrübemiz ve birikimiz bulunuyor. Kardeşlik bağlarından aldığımız güçle yıkıntıları, harap olmuş gönüllerimizi inşallah ayağa kaldıracağız. Ümit ederim ki feryatların sızısını hep birlikte azaltacağız. Biliyorum hiçbir vicdan sahibi yaşananlar karşısında duyarsız kalamaz.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.