1. HABERLER

  2. Bak sen şu tesadüflere
Bak sen şu tesadüflere

Bak sen şu tesadüflere

MHP Ankara İl Yönetimi, son dönemde Gölbaşı Belediye’sinde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine meclis üyeleri ile teker teker özel bir görüşme yaptı. Görüşme öncesi MHP’li meclis üyesi Benli Nalbant’ın kızının Gölbaşı Belediyesi’nde işe başlaması ise tartı

A+A-

MHP Ankara İl Yönetimi, son dönemde Gölbaşı Belediye’sinde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine meclis üyeleri ile teker teker özel bir görüşme yaptı. Görüşme öncesi MHP’li meclis üyesi Benli Nalbant’ın kızının Gölbaşı Belediyesi’nde işe başlaması ise tartışmalara neden oldu.

Gölbaşı Belediyesi’nde uzun süre sessiz bekleyiş sona erdi. Göreve geldiği andan itibaren uygulamaları ile tepki çeken Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yönetim şekli MHP Ankara İl Yönetimi tarafından incelemeye alındı. Edinilen bilgilere göre meclis üyeleri ile teker teker özel görüşme yapan İl yönetimi, meclis üyelerine Yakup Odabaşı ve yönetimi ile ilgili bir takım sorular yöneltti.

MHP Ankara İl Yönetiminin meclis üyeleri ile yapacağı görüşme öncesi MHP’li Meclis Üyesi Benli Nalbant’ın kızının Gölbaşı Belediyesi’nde işe başlatılması ise dikkat çekti. Daha önce Yakup Odabaşı ve yönetimini ağır bir dille eleştiren Benli Nalbant’ın kızının neden işe alındığı ise merak konusu oldu. Gölbaşı’nda işe o kadar ihtiyacı olan insan varken, MHP’li meclis üyesinin kızının işe alınması kamuoyunda tepki toplarken, MHP il yönetimi ile yapılacak olan görüşme öncesi işe alımın gerçekleşmesi ise “Muhalif meclis üyeleri susturulmak mı isteniyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Odabaşı yönetimi daha önce de yönetim biçimine muhalif olan MHP’li Mehmet Atak’ı Gölbaşı Belediyespor’un başına getirmişti. Koltuğu devralan Mehmet Atak muhalifliğini bir süreliğine sona erdirmiş, daha sonraları ise kulübe maddi destek sağlanmadığı için kulüp başkanlığından istifa etmiş ve başkanlığı halefi Fahrettin Aydınlı’ya bırakmıştı.

Odabaşı’lı Gölbaşı Belediyesi’nin dikkat çeken işe alımları sadece Benli Nalbant ile sınırlı değil. Ak Parti’li üye Duran Özkan’ın da oğlu Bütçe Komisyonunun başkanlık seçimi sırasında işe alınmıştı. Komisyonda bulunan Yüksel Özbek’in MHP’den ve komisyondan istifası ile Ak Parti ile 2’ye 2 kalan MHP yönetimi çareyi Duran Özkan’ın oğlunu işe almakta bulmuştu. Duran Özkan komisyon seçimlerinde kendi partisinin adayı yerine, MHP’nin adayını destekleyince MHP’li Sami Özdemir komisyon başkanlığına seçilmişti.

 

Bu haber toplam 3228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.