1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Bakan Eroğlu şehitler için ağladı - İzle
Bakan Eroğlu şehitler için ağladı - İzle

Bakan Eroğlu şehitler için ağladı - İzle

Veysel Eroğlu katıldığı toplantıda şehitlerden bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

A+A-

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hakkari'deki hain saldırıda şehit düşen Ispartalı Piyade Er Süleyman Kalkan'dan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Korel Termal Otel'deki toplantısına katıldı. Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Eroğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan Ispartalı Piyade Er Süleyman Kalkan'dan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

"DİMDİK AYAKTA DURMAMIZ LAZIM"

Ispartalı şehidin ailenin öksüz bir çocuğu olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, ikindi namazının ardından yapılacak cenaze törenine katılacağını belirterek, "Allah rahmet eylesin. Sevdiklerinin başı sağolsun inşallah. Dimdik ayakta durmamız lazım. Millet olarak bu acımızı yüreğimize gömerek inşallah, Türkiye'nin yakın bir gelecekte büyük bir güç olması için çalışacağız. Güçlü olmaktan başka çare yok. Çok çalışmaktan başka çare yok. Her bakımdan bizlere çok önemli vazife düşüyor. Gece gündüz çalışmamız lazım. Şehitlerimiz canlarını feda ediyor" dedi.

"DESTEK OLMAZSA AYAKTA DURAMAZLAR"

Terörün Türkiye'nin gelişmesini istemeyen ülkeler ve devletler tarafından desteklendiğini belirten Eroğlu, "O ülke ve devletlerin destekleri olmasa hiçbir terör örgütü ayakta kalamaz. İnşallah Cenab-ı Allah onların da ayaklarını keser. Zalimlere fırsat vermez. Ülkemizin düşmanlarına inşallah fırsat vermez" diye konuştu.

İŞTE EROĞLU'NUN AĞLADIĞI O ANLAR

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.