1. HABERLER

  2. Balcı'dan yıl sonu mesajı
Balcı'dan yıl sonu mesajı

Balcı'dan yıl sonu mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, yaptığı açıklamada öğrencilere seslenerek, "Bol bol dinleniniz ve enerji depolayınız zira yürüyeceğimiz yol daha çok uzun" dedi.

A+A-

17 Haziran Cuma günü 2010-2011 eğitim-öğretim yılı sona ermesinin ardından Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, yıl sonu münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Öğretmenlere ve öğrencilere ayrı ayrı seslenen Balcı, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının başarılı geçtiğini ifade etti. 

HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUM

Yaptığı yazılı açıklamasında  “Öğrencilerimizin yıl içerisinde gerek akademik gerekse sosyal alanlarda edindiği bilgi, birikim ve becerilerin ileriki yaşantılarına müspet manada katkılar sağlayacağına tüm kalbimle inanıyorum” diyen Balcı, sözlerine şöyle devam etti:

“ Sizlerin azim ve gayretiyle yarınlarımızın mücevherleri olan öğrencilerimizin en güzel biçimde yetiştiğini görmenin haklı gururunu, bir eğitimci ve bu aziz milletin bir ferdi olarak ben de yaşıyorum. Siz değerli idareci ve öğretmenlerime, tüm hizmetli ve personelime verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz özveriden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.  

YOLUNUZUN UZUN

Balcı öğrencilere de nasihatlerde bulunarak, “Bol bol dinleniniz ve enerji depolayınız zira yürüyeceğimiz yol daha çok uzun. Dünyaya zekâsı, üstün ahlakı ve hoşgörüsüyle örnek olmuş bir milletin çocukları olarak hedefiniz daima bu güzelliklerin üzerine bir tuğla daha ekleyebilmek olmalıdır.  Daha fazla azim, daha fazla kararlılık bizim büyük ecdadımıza karşı olan sorumluluklarımızdandır. Unutmayınız ki sizler “Çağ açıp çağ kapatmış” Sultan Fatihlerin ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emanet ettiği bir tarihi mirasa sahipsiniz. Göreviniz bu mirası zenginleştirip gelecek nesillere en güzel bir şekilde bırakmaktır” dedi.

BAŞARACAĞINIZA İNANIN

Mesajında mezun olan öğrencilere de seslenen Balcı, “Okullarınız ve öğretmenleriniz ile edindiğiniz her türlü bilgi, beceri ve tecrübenin yakın zamanda ne kadar işinize yarayacağını göreceksiniz. Siz okullarımızda gelecek hayatınızın provasını yaptınız. Yaşamın dışında değil, tam merkezinde bulundunuz. Buram buram soludunuz arkadaşlığı, dostluğu, kardeşliği… Bu ülkenin aydınlık geleceğini oluşturacak büyük meşaledeki bir kıvılcım olduğunuzu öğrendiniz. Gelecek tüm kapılarını size ardına kadar açacak, yeter ki durmaksızın çalışın ve başaracağınıza inanın” dedi.  

BAŞARILAR DİLİYORUM

Mesajında son olarak hafta sonu sınava girecek öğrenciler de başarılar dileyen İlçe Milli eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, “Geride bıraktığımız eğitim-öğretim yılında girdikleri sınavlarda elde ettikleri başarılarla bizleri ve Gölbaşı halkını gururlandıran tüm öğrencilerimi tebrik ederken hafta sonu ilçemizdeki lise son sınıflarımızdan LYS’ye girecek öğrencilerime de başarılar diliyorum.

Yıl içerisinde yapmış olduğumuz tüm çalışmalara can-ı gönülden destek olan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Raşit Zengin’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kamil Aydoğan’a, Kamu Kurum ve Kuruluşları’nın yönetici ve çalışanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, velilerimize ve basınımıza teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 3434 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.