1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Duruay: 2019'a kadar sorun kalmayacak
Başkan Duruay: 2019'a kadar sorun kalmayacak

Başkan Duruay: 2019'a kadar sorun kalmayacak

Mogan Gölü'nde temizleme çalışması yürütecek olan İmbad gemisinin montajı yapılmaya başlandı. Geminin montajının bölgeye giden Başkan Duruay çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Mogan Gölü'nde temizleme çalışması yürütecek olan  İmbad gemisinin montajı yapılmaya başlandı. Geminin montajının bölgeye giden Başkan Duruay çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gölün temizliğine kısa bir süre içinde başlanacağını belirten Duruay "Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun. Türkiye'nin nadide ilçelerinden biri olan Gölbaşımızda Mogan Gölü'nün temizliğine startı verdik. Gölü temizleyecek İmbad gemisinin montajına başladık. Bundan sonraki dönemde özlenen Mogan Gölü'ne kavuşmuş olacağız. Mogan Gölü'nün temizlenmesinde emeği olan devlet büyüklerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

SADECE GÖL TEMİZLİĞİ DEĞİL

Temizlik çalışmalarının 480 gün süreceğini ifade eden Duruay " Bu sadece gölün temizliği değil. Bakanlıklarımızla ve Büyükşehir Belediyemizle birlijkte yaptığımız protokol gereği dereler ıslah edilecek ve etrafında parkalar ve sosyal tesisler yapılacak." diye konuştu.

2019' A KADAR SORUN KALMAYACAK

Başkan Duruay Mogan kıyısında yürüyüş yoluna engel olan askeri bölgeyle ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, Konya Yolu'yla ilgili projesiyle ilgili de kısa bir bilgi verdi. Yolun 2019'a kadar mutlaka yapılacağını söyleyen Duruay "2017'de daha çok müjdemiz olacak. Bazı şeyleri önceden söylemek istemiyoruz. Gölbaşı'nda devlet desteğiyle çözülecek büyük  sorunlarını 2019'a kadar hepsini çözeceğiz." şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 1776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.