1. HABERLER

  2. Başkan Duruay Şehit ve Gazi anneleri ile buluştu
Başkan Duruay Şehit ve Gazi anneleri ile buluştu

Başkan Duruay Şehit ve Gazi anneleri ile buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla Gazi ve Şehit anneler ile kahvaltıda buluştu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Günü dolayısıyla Gazi ve Şehit anneler ile kahvaltıda buluştu. Anneler ile Gölbşı Belediyesi Manzara kafede bir araya gelen Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, Anneler Gününü kutlayarak katılımcılara çeşitli hediyeler verdi. Başkan Duruay annelerle yakından ilgilenerek sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledi.

 “KARŞILIKSIZ SEVEN TEK VARLIK”

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay kahvaltıda yaptığı konuşmada, annelerin hayatımızda karşılıksız seven tek varlık olduğunu söyledi. Sevgi, şefkat ve merhamet sembolü annelerin bu anlamlı gününü kutlayan Başkan Duruay, “Yüreğinde evlat acısı taşıyan şehit annelerinin de Anneler Gününü tebrik ediyorum. Tüm annelerimizi saygı, minnet ve şükranla selamlıyorum” dedi.

 Başkan Duruay’Dan Anneler Günü Mesajı

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay daha sonra şunları söyledi:

“Karşılıksız sevginin, emsalsiz hoşgörünün müstesna temsilcileri olan annelerimizin bir tek günle sınırlı kalmadan; her zaman hatırlanılması ve layık oldukları manevi ilgiyi görmeleri en samimi dileğimizdir. Annelerimiz, bize sevgiyi ve sevmeyi öğretendir. Onlar bütün olumsuzluklara rağmen mücadeleyi elden bırakmayan güç kaynağımızdır. Bu yüzdendir ki yüce Dinimiz İslamiyet, annelerimize “analarınıza öf bile dememeyi” emretmiştir. Hoşgörü ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor, saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini Kullandı.

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.