1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Başkan Gökçek'in kitabı çıktı
Başkan Gökçek'in kitabı çıktı

Başkan Gökçek'in kitabı çıktı

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP-FETO ilişkilerini anlattığı “Sol Siyaset FETÖ İlişkileri” adlı kitabının 3 Nisan Pazartesi gününden itibaren kitapçılarda olacağını bildirdi.

A+A-

Twitter’den takipçilerine kitabı hakkında bilgi veren Başkan Gökçek,  “CHP-FETO ilişkilerini bütün çıplaklığı ile ortaya koyan ‘Sol Siyaset ve FETO’ isimli kitabım pazartesi gününden itibaren kitapçılarda…” dedi.

Başkan Gökçek, kitabının hikayesini ve CHP ile FETO arasındaki ilişkileri ayrıntılarıyla anlattığını belirtirken,Bu kitap tarihe düşülen nottur... Okuyunca hak vereceksiniz...”  tweetini attı.

            Başkan Gökçek’in, “Sol Siyaset FETÖ İlişkileri” kitabı hakkında takipçileriyle paylaştığı tweetler şöyle:

            “-CHP-FETO ilişkilerini bütün çıplaklığı ile ortaya koyan "Sol Siyaset ve FETO" isimli kitabım, pazartesi gününden itibaren kitapçılarda...

            -“Sol Siyaset ve FETO” isimli kitabı, kitap yurdundan sipariş

edebilirsiniz...

            -Bazı zavallı gezi zekalılar, benim FETO ile ilgili geçmişte yaptığım konuşmalarımın videosunu izletip, 'sen önce onun hesabını ver' diyorlar.

            -Be gezi zekalılar, biz geçmişimizi inkâr etmedik ki, FETO’nun alçaklığını gördük, mücadeleye başladık. CHP ise 'düşmanımın düşmanı dostumdur' anlayışıyla FETO ile işbirliği yapıp Ak Parti’ye yüklendi. Yani FETO ile dost oldular, FETO’nun değirmenine su taşıdılar.

            -Ben de bunları belgelemiş ve kitap yapmışım. Kitabımda kendi geçmişimi inkâr etmemişim.

            -İnanıyorum ki; "Sol Siyaset ve FETO İlişkileri" kitabı solda bütün ezberleri bozacak.

            -Şu anda CHP'nin paniği bunu çok net gösteriyor. CHP, parti gençliğini kullanıp saçma sapan kampanya yürütüp zevahiri kurtaracağını zannediyor.    -Bu kitap tarihe düşülen nottur... Okuyunca hak vereceksiniz...”

Bu haber toplam 2498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.